1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. JUBA HOMME! Tartu tarkusepäev “Tarkus ringleb Tartus” kutsub homme noori kesklinna
JUBA HOMME! Tartu tarkusepäev “Tarkus ringleb Tartus” kutsub homme noori kesklinna

JUBA HOMME! Tartu tarkusepäev “Tarkus ringleb Tartus” kutsub homme noori kesklinna

Tartu kesklinnas toimub homme, 1. septembril suur ülelinnaline kooli alguse pidu Tartu tarkusepäev. Peetakse huvihariduse messi, esinevad tantsukoolid ja bändid ning õhtu lõpetab Reketi kontsert.

Ülejõe pargis asuval messialal saab tutvuda ja aktiivselt kaasa lüüa erinevate huvihariduse ja huvitegevuse pakkujate tegevustes. Toimuvad töötoad, võistlused ja mängud. Interaktiivsete töötubadega on kohal karateklubi Falco, Tartu Lastekunstikool, huvikool HuviTERA, Käsitööõpetus, FC Santos Tartu, Tartu Ülikooli muuseum, SK Jõud Junior, Jalgpallikool Santos, Beebiviiplemine, Kolm Põrsakest, Tartu loodusmaja, Shaté Tantsukool, Tartu Noorsootöö Keskus, MTÜ Noorte Soengu- ja Meigikool, võimlemisklubi Akros, Taimne Teisipäev, BLUERAY OÜ, YFU Eesti MTÜ ja ArtisticFlowStudio.

Paralleelselt messialaga on Kaarsillal lava, kus astuvad üles Noorte DJ kooli õpilased, laulja Evella ja räppar Reket. Ülejõe pargi poolsel Kaarsilla otsal esinevad ka JJ-Streeti tantsukooli noored ja Kolme Põrsakese teadusteater. Lisaks teeb vinget slackline show`d Emajõel Tauri Vahesaar.

LAVA AJAKAVA:

15:00 AVAMINE
15:30 Noorte DJ Kool
16:00 Tantsukool JJ-Street
16:30 Noorte DJ Kool
17:00 Kolm Põrsakest
17:30 Evella
18:00 Tänamine
18:20 Slackline show
19:00 REKET
20:00 LÕPETAMINE

15:00-19:00 Huvitegevuse mess

Sündmust korraldab Tartu Noorsootöö Keskus.

Sündmust sponsoreerivad Salibar OÜ, KOMMIPOMM, Magaziin, Lõhkumistuba Ventiil, Tartu Kaubamaja, Värska Vesi, Restoran Aparaat, Sirius Kiirtoit ja AS A. Le Coq.

Head Uudised GoodNews