1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. JUBA LAUPÄEVAL! Tasuta inspiratsioonipäev “Mida toob aasta 2021?” juba sel laupäeval
JUBA LAUPÄEVAL! Tasuta inspiratsioonipäev “Mida toob aasta 2021?” juba sel laupäeval

JUBA LAUPÄEVAL! Tasuta inspiratsioonipäev “Mida toob aasta 2021?” juba sel laupäeval

2020 aasta on toonud meie ellu palju teadmatust ja ootamatusi. Kuidas seda segadust iseenda kasuks tööle panna ning olla uuel aastal õnnelik, edukas ja terve?

Tasuta inspiratsioonipäev toimub T1 Mall of Tallinn asuvas Art Space’is 7.novembril 2020 kell 11-18. Iga täistund on laval uus põnev esineja.

Inspiratsioonipäeva avab rituaalselt kl 11 Selgeltnägijate tuleproovi võitja shamaan Evald Kotkasulg. Laval on ka taroskoopide emand Kirsti Timmer, life coach Carmen Pritson, hüpnotisöör Maris Saar. Astroloog Kristelle Sööt-Kajo ja psühhoterapeut Pille Teearu räägivad lahti 2021 suuremad muutused ja kuidas nendega toime tulla. Koha peal on võimalik saada personaalseid konsultatsioone ka teistelt Astroloogide Liidu astroloogidelt. Maag Geit Eero õpetab meid oma tajusid paremini kasutama ja avama selgeltnägemise oskuseid. Pendlimees ja geobioloog Kalju Paldis aga räägib lähemalt sellest, milliseid signaale Universum meile saadab ja kuidas neid vastu võtta ning tõlgendada.

Esinejad pakuvad koha peal konsultatsioone ning müüvad oma tooteid. Samuti on kohal tervisekaupade müüjad. Müüjate registreerimine on avatud kuni 5.11.2020.

Head Uudised GoodNews