1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. Kas teadsid, et naistepäeval helistatakse mobiiliga kõige enam?
Kas teadsid, et naistepäeval helistatakse mobiiliga kõige enam?

Kas teadsid, et naistepäeval helistatakse mobiiliga kõige enam?

Telia poolt koostatud mobiilikõnede kokkuvõte näitab, et 8. märts on aasta üks neid päevi, mil inimesed kõige suuremas mahus mobiilikõnesid teevad.

Eelmisel aastal koostas Telia ülevaate, et saada aimu, millistel kuupäevadel aastas helistavad ettevõtte kliendid mobiiliga kõige rohkem.

Saadud tulemused olid mõneti üllatavad, kuna mitmed päevad, mille puhul võiks eeldada, et need kuuluvad tehtud kõnede mahult kõige aktiivsemate hulka, sinna ei mahtunud. Nii jäid esikümnest välja näiteks 1. jaanuar ehk uus aasta, aga ka mitmed teised pühadega seotud kuupäevad nii jaanipäeva kui jõulude ajal.

Küll tuli välja, et mobiilikõnede arvestuses oli kõige aktiivsem päev 8. märts ehk naistepäev. Sel päeval ulatus Telia võrgus tehtud mobiilikõnede maht ajalises arvestuses üle 1,2 miljoni minuti.

Telia Eesti juhatuse esimehe Holger Haljandi sõnul on selline teadmine südant soojendav, kuna näitab, et naistel on väga eriline roll ja suur väärtus meie elus ning seda hinnatakse kõrgelt.

„Seda on väga armas näha, et just see päev aastas eristub teistest ja võetakse aeg, et edastada tänulikkust, häid soove ja õnnitlusi. Soovime ka Telia poolt kõigile naistele ilusat ja toredate emotsioonidega naistepäeva!,“ lisas Haljand.

Head Uudised GoodNews