1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. Kesklinna valitsus kutsub isadepäeval kõrgusi vallutama
Kesklinna valitsus kutsub isadepäeval kõrgusi vallutama

Kesklinna valitsus kutsub isadepäeval kõrgusi vallutama

Kesklinna valitsus kutsub sel pühapäeval kõiki Kesklinna isasid koos perega Kivi Climbing ronimiskeskusesse, et tähistada tubastes kõrgustes isadepäeva.

„Isa rolli tähtsust on meil ikka olnud kombeks üht- või teistmoodi tähistada ning et isadepäevatrall ronimiskeskuses oli mullu nõnda menukas, ootame peresid ka tänavu tubastel kaljurahnudel ronimist proovima,” rääkis kesklinna vanem Monika Haukanõmm.

„See on tunnustusavaldus kõigile tublidele isadele ja ka vanaisadele, kes oma rolli lapse kasvatamises teadvustavad ja täidavad,” lisas Haukanõmm.

Kesklinna isadepäev toimub 12. novembril kell 12–17 Kivi Climbing ronimiskeskuses (Pärnu mnt 139e), kus saab jõudu proovida igal tasemel ronija. Tehnikat õpetavad ja oskusi jagavad kohapeal kogenud juhendajad. Piiratud koguses saab laenutada ka ronimissusse. Sokkides ronimisseinale ei pääse.

Kes ronimisest väsib, saab hinge tõmmata näomaalingute nurgakeses. Hiljem saab kauni pale jäädvustada fotoboksis. Nobedamad saavad suu magusaks masinajäätisega. Kogu sündmus on osalistele tasuta.

  • Isadepäeva tähistatakse Eestis iga novembrikuu teisel pühapäeval. Isadepäev on perekondlik pidupäev, millega austatakse ja tunnustatakse isasid ja vanaisasid või mehi, kes on meie elus tätnud isa rolli.
Head Uudised GoodNews