1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. KONKURSS I Algas fotokonkursi “Kevad Mustamäel” rahvalemmiku valimine
KONKURSS I Algas fotokonkursi “Kevad Mustamäel” rahvalemmiku valimine

KONKURSS I Algas fotokonkursi “Kevad Mustamäel” rahvalemmiku valimine

Mustamäe Linnaosa Valitsuse aprillis korraldatud fotokonkursile laekus 53 pilti ja need on tänasest linnaosa Facebookis kõigile vaadata ja valida.

“Kutsusime Mustamäe ajalehe aprillinumbris mustamäelasi üles oma andeid avastama ja loovust proovile panema,” räägib linnaosa vanem Lauri Laats, “sest nagu öeldakse – head kriisi ei tasu lasta raisku minna, kui on ometi võimalik luua midagi uut ja avastada erilist. Vanusekriteeriumiks panime sajandi – ehk et siis kõik osalejad vanuses 1–100 olid oma töödega teretulnud!

Ja pilte hakkaski kohe tasapisi tulema, mis näitab, et mustamäelased oskavad ja tahavad ka eriolukorda parimal moel ära kasutada. Nüüd on kõik pisut enam kui poolsada vahvat fotot meie Facebookis üles laetud ja kutsun kõiki aktiivselt hääletama. Aega on oma lemmiku poolt hääl anda kuni 25. aprillini (kaasa arvatud), siis lööme skoori lukku. Kõik võidumehed saavad pärjatud, tulemused teatame nii Facebookis  kui ka 4. mail ilmuvas Mustamäe ajalehes. Edu kõigile osalejatele ja head silma hääletajatele!”

VAATA GALERIID!

Head Uudised GoodNews