1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. Kristiine noortekeskus tähistab kaheksateistkümnendat sünnipäeva
Kristiine noortekeskus tähistab kaheksateistkümnendat sünnipäeva

Kristiine noortekeskus tähistab kaheksateistkümnendat sünnipäeva

Kristiine linnaosas asuv noortekeskus tähistab täna oma 18. sünnipäeva. Üheskoos küpsetatakse sünnipäevakooki ja vahvleid, mängitakse lauamänge, tehakse hennamaalinguid ning pannakse proovile oma osavus ja täpsus. Pidustustele oodatakse täna kõiki lapsi ja noori kell 17.00 – 21.00.

Teiste hulgas käis noortekeskust õnnitlemas Kristiine linnaosa vanem Jaanus Riibe, kes rõhutas, et noortekeskusel on suur roll linnaosa noorte vaba aja sisustamisel. „Noortekeskus on koht, kuhu võivad tulla kõik noored nii vaba aega veetma kui ka kooli õppetükke tegema. Noortekeskuses on rahulik õpinurk, kus saab õppida ja vajadusel abi küsida. Noorte arengus on suhtlemine olulisel kohal ja hea on, kui neil on koht, kus olla ja teiste noortega suhelda, mängida populaarseid lauamänge, omandada uusi teadmisi, hankida vajalikku infot ning saada abi ja nõu noorsootöötajatelt,“ selgitas Riibe.

Linnaosavanem tänas pidupäeval noortekeskuse kõiki tublisid töötajaid „Kristiine noortekeskus asub Tallinna ühe suurima ristmiku vahetus läheduses, transpordipeatused on lähedal – siia on lihtne ja mugav tulla. Kutsun kõiki noori meie noortekeskuse vahvates tegevustes osalema ning koos teiste eakaaslastega sisukalt aega veetma,“ lisas Riibe.

Kristiine Noortekeskus asub aadressil Sõpruse puiestee 4a ning on avatud esmaspäevast reedeni kell 13.00 – 19.00.

Jooksev info Kristiine Noortekeskuse Facebooki lehel.

Head Uudised GoodNews