1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. Kristiines jagati inimestele üle 2000 helkuri
Kristiines jagati inimestele üle 2000 helkuri

Kristiines jagati inimestele üle 2000 helkuri

Suur hulk inimesi on arvatavasti endale teadvustanud, et oleks aeg helkur jope külge panna, aga kui paljud sellele vastavalt ka käituvad? Selleks, et inimesed helkurikandmist tõsiselt võtaksid jagasid nädalavahetusel Kristiine keskus ja Kristiine Linnaosa Valitsus üheskoos inimestele üle 2000 helkuri.

Möödunud nädalavahetusel olid Kristiine keskuses ekspertidena kohal ka MUPO ja politsei, kes selgitasid, miks on oluline helkurit kanda, mis juhtub siis, kui seda ei tehta ja millist vahet omab autojuhi jaoks see, kas inimene kannab helkurit või mitte.

„Kristiine keskuse üheks eesmärgiks on panustada võimalikult palju kogukonda. Seega oleme sotsiaalset väärtust omavatesse tegevustesse alati võimalusel teinud tihedat koostööd ka linnaosa valitsusega, et saaksime pikemaajalist väärtust luua ning mitte ainult ühekordselt panustada,“ kommenteeris aktsiooni Kristiine keskuse juht Kristjan Maaroos.

Kuni 15. oktoobrini on keskuse ees hiiglaslik helkursein, et inimestele veel efektiivsemalt helkurikandmist meelde tuletada. Seinaga koos tehtud piltide jagamise eest sotsiaalmeedias paneb Kristiine keskus välja ka auhinna.

Head Uudised GoodNews