1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. Laps unistab politseinikuametist? Politsei kutsub kogu perega külastama Lõuna-Eesti politseijaoskondasid
Laps unistab politseinikuametist? Politsei kutsub kogu perega külastama Lõuna-Eesti politseijaoskondasid

Laps unistab politseinikuametist? Politsei kutsub kogu perega külastama Lõuna-Eesti politseijaoskondasid

politseiKas teie laps on unistanud politseinikuametist? Kui jah, siis edastame hea uudise! 28. detsembril kutsub politsei kõiki kogu perega külastama Lõuna-Eesti politseijaoskondasid, et lähemalt tutvust teha politseitöö köögipoolega!

Põlva, Jõgeva, Võru, Viljandi ja Valga politseimajades kogunetakse politseitööga tutvumiseks kell 11.00. Põneva külaskäigu vältel saab põneva ülevaate politsei relvastusest, erivahenditest, sõidukitest ning muuhulgas nii mõnestki politseitöö salajasest töövõttest.

Tartu politseimajas algavad politseitööd tutvustavad demod iga täistund vastavalt kell 11.00, 12.00 ja 13.00. Ajavahemikul kell 11-14 saab politseimaja parklas uudistada politseinike ja piirivalvurite sõidukite väljanäitust. Lisaks politseitöö, relvastuse ja tehnika tutvustamisele on Tartus oma tööd ja varustust näitamas piiripunkti dokumendieksperdid, päästevarustust õpetavad kasutama järvepiiri piirivalvurid ning maismaapiiri kaitsest annavad ülevaate relvastatud piirivalvurid. Oma etteaste teevad Tartus ka tegusad teenistuskoerad ning kurjategija kinnipidamist demonstreerivad Tartu kiirreageerijad. Lastele on seltsiks Lõvi Leo.

Lõuna prefektuuri lahtiste uste päev 28. detsembril:

  • Tartu politseimaja (Riia 132, Tartu), kogunemine valvelaua juures algusega kell 11.00, 12.00 ja 13.00
  • Viljandi politseimaja (Pargi 1, Viljandi), algusega kell 11.00
  • Jõgeva politseimaja (Suur 1, Jõgeva), algusega kell 11.00
  • Põlva politseimaja (Võru 12, Põlva), algusega kell 11.00
  • Valga politseimaja (Puiestee 4, Valga), algusega kell 11.00
  • Võru politseimaja (Räpina mnt 20a, Võru), algusega kell 11.00

Aastatega aina enam populaarsust kogunud lahtiste uste päev sai alguse prefekt Tarmo Kohvi ideest tuua pühade ajal politsei meie inimestele veelgi lähemale. Mullu külastas Lõuna prefektuuri politseimaju lahtiste uste päeval üle 800 inimese.

Head Uudised GoodNews