1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. Laste suve sisustab lugemisprogramm “Suvi raamatuga”
Laste suve sisustab lugemisprogramm “Suvi raamatuga”

Laste suve sisustab lugemisprogramm “Suvi raamatuga”

Tallinna Keskraamatukogu ootab kõiki kuni 13-aastaseid lapsi kaasa lööma suvises lugemisprogrammis „Suvi raamatuga”. 15. maist kuni 15. augustini kestev programm on tänavu pühendatud erinevate kultuuride tundmaõppimisele.

Programm on tänavu pühendatud erinevate kultuuride tundmaõppimisele.

Lastel on võimalus raamatuid lugedes ja/või raamatukogudes ülesandeid lahendades koguda templeid lugemispassi. Osalejad, kes on 15. augustiks saanud passi vähemalt kümme templit, on oodatud 24. augustil Tallinna Kergejõustikuhalli lugemisprogrammi lõpetamisele.

Lugeda võib nii raamatukogust, sh e-raamatukogudest laenatud teoseid kui ka kodusest raamaturiiulist valitud raamatuid. Valiku lihtsustamiseks on raamatukoguhoidjad koostanud soovitusnimekirjad, mille seas on palju uuemat lastekirjandust ja erinevaid maid ja rahvaid tutvustavaid teoseid.

Valiku lihtsustamiseks on raamatukoguhoidjad koostanud soovitusnimekirjad, mille seas on palju uuemat lastekirjandust ja erinevaid maid ja rahvaid tutvustavaid teoseid.

Esmakordselt on võimalus osaleda ka kogu klassiga. Programmi täpsemad reeglid ja lugemissoovitused leiab Tallinna Keskraamatukogu lastelehelt.

Head Uudised GoodNews