1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. LISAISTMED I Lux Express pakub ohutuse paremaks tagamiseks poole hinnaga lisaistmeid
LISAISTMED I Lux Express pakub ohutuse paremaks tagamiseks poole hinnaga lisaistmeid

LISAISTMED I Lux Express pakub ohutuse paremaks tagamiseks poole hinnaga lisaistmeid

Nii Eestis kui Balti regioonis järjest aktiivsemalt bussiliiklust taastav Lux Express pakub oma reisijatele poole hinnaga lisaistme soetamise võimalust, et soovijad saaksid end tunda mugavalt ja privaatselt.

Lux Expressi tegevjuhi Janno Ritsbergi sõnul on lisaiste neljas meede, mida nad on oma reisijate ohutuse paremaks tagamiseks ette võtnud juba enne märtsis alanud eriolukorda. “Desinfitseerimisvahendid on olnud bussides alates veebruari lõpust. Lisaks rutiinsele igapäevasele puhastusele oleme hakanud üldkasutatavaid pindu märgpuhastama pärast iga reisi ja eriolukorra ajal varustasime kõik bussid maskidega, mida kõik soovijad saavad praegugi bussijuhi käest küsida. Nüüd, tulles vastu reisijate soovile, lisasime neljanda ohutusmeetmena ka soodsamalt enda kõrvale lisaistme ostmise võimaluse,” lisas Ritsberg.

Lisaistme ostmiseks tuleb luxexpress.eu lehel valida sobiv suund ja reis, kuid oluline on lisada ostukorvi kaks piletit. Ostukorvis tuleb ühele piletile valida lisaistme 50% soodustus ning pärast seda valida piletitele kõrvuti asetsevad istekohad.

Ritsberg lisas, et kahe pileti ostmine privaatsemaks reisiks oli tavapärane juba varasemalt: “Selles, et üksinda reisiv inimene ostab kaks täispiletit, ei ole midagi ebatavalist. Nüüd pakume soovijatele sellist ohutumat, privaatsemat ja mugavamat võimalust soodsamalt. Oluline on aga üle rõhutada, et täispileti juurde ostetud lisaiste annab sõiduõiguse vaid ühele inimesele. Kuna bussijuht kontrollib iga reisija piletit, siis lisaistme soodustusega sõpra kaasa võtta ei saa. Samas kui lisaistme pileti ostnud inimene soovib enda kõrvale kaasreisijat, siis tuleb temal osta bussijuhilt siiski tavapilet ja sõit võib alata.”

Head Uudised GoodNews