1. Avaleht
  2. Tunnustus
  3. Loe, kuidas tänas kuulaja Peep Vainu südantsoojendava kõnelemise eest
Loe, kuidas tänas kuulaja Peep Vainu südantsoojendava kõnelemise eest

Loe, kuidas tänas kuulaja Peep Vainu südantsoojendava kõnelemise eest

Töötukassa töömessil 24. septembril oli üks esinejaid Peep Vain, kes kõneles enesekindluse suurendamisest.

„Olin ise natuke kõhevil, sest polnud kuigi kindel selles, kas ja mis neid inimesi ühendab, milline on ühine nimetaja. Loomulikult osutus selleks soov kas uut tööd leida või elus uut suunda valida,“ räägib Peep.

Peale ettekannet tuli tema juurde palju inimesi rääkima ja üks mees tänama. Tema nimi on Toomas Oja ja ta kirjutas Facebookis oma seinale pärast ka tänuread.

„Elus on paremaid päevi ja siis jälle mitte nii väga. Olete mõelnud, kust tulevad väärt nõuanded? Kogemustega inimestelt. Olete mõelnud, kust tulevad kogemustega inimesed? Nad on tegelikult kogu aeg meie ümber, tehes aastaid ja aastaid pühendunult oma tööd. Arvate ära, mis on pühendunud inimese üks parimatest tasudest? Ma julgen arvata, et tänutunne ja tunnustus tehtu eest. Mis te arvate, mida need tunded teevad? Nad lubavad olla õnnelik! Õnnelik inimene aga leiab taas ja taas kord jõudu, et jätkata oma valitud rada, et ennast teostada ja mis pole vähe tähtis: anda vajajatele väärt nõu. Üks selline väärt mees on Peep Vain. Tänan ja tunnustan.“

„Seda ei juhtu just tihti, kui üks võõras eesti mees teisele võõrale eesti mehele nii avatud südamega ja pealegi avalikult tunnustust avaldab. Võtan selle tänuga vastu, see tegi mu südame soojaks. Aitäh!“ vastas Peep.

Head Uudised GoodNews