1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. Mais toimuvad üle Eesti tasuta ekskursioonid ettevõtetesse
Mais toimuvad üle Eesti tasuta ekskursioonid ettevõtetesse

Mais toimuvad üle Eesti tasuta ekskursioonid ettevõtetesse

SwedbankTäna algab Eesti Tööandjate Keskliidu 100. juubeliaasta kampaania “Tööandjad kutsuvad külla”, mille raames on maikuu jooksul võimalik üle Eesti külastada erinevaid Eesti ettevõtteid ja näha, kuidas neis töö käib. Mitmetesse ettevõtetesse on ekskursioonidele veel vabu kohti. Oodatud on kõik huvilised.

Eesti Tööandjate Keskliidu juhataja Toomas Tamsare sõnul tasub erakordset võimalust ära kasutada ja minna ettevõtete köögipoolega tutvuma. “Külla kutsuvad 26 ettevõtet ja kokku toimub kuu aja jooksul 36 ekskursiooni. Tahame näidata, et Eesti ettevõtted on huvitavad, kasutavad moodsat tehnoloogiat ja on vastutustundlikud. Tänan kõiki meie liikmeid, kes kutsuvad huvilisi uudistama kulisside taga toimuvat,” ütles Tamsar. “Usun, et nii mõnigi noor leiab siit inspiratsiooni tuleviku karjäärivalikuteks, kui näeb põnevaid tööstusseadmeid, IT-lahenduste sündimist või panganduse-kaubanduse igapäevaelu, mis jääb teenindussaalist väljapoole.”

Ettevõttele küllaminemiseks tuleb välja valida sobiv tööandja ning täita registreerimisvorm Eesti Tööandjate Keskliidu kodulehel.

Huvilisi võtavad vastu Balsnack International Holding, Saku Õlletehas, Kunda Nordic Tsement, Baltika Grupp, Balbiino, LHV Pank, Wendre, Stora Enso Eesti, Estonian Business School, Infotark Büroomaailm, Krimelte OÜ I Wolf Group, SEB Pank, CGI Eesti, Cybernetica, UPM-Kymmene Otepää, Helmes, JELD-WEN Eesti, AgileWorks, Pipelife Eesti, Playtech Estonia, Salvest, G4S, Swedbank Eesti, Mainor Ülemiste, Tieto Eesti ja Proekspert.

Ekskursioonid toimuvad Tallinnas, Tartus, Pärnus, Rakveres, Kundas, Harjumaal, Järvamaal, Lääne-Virumaal ja Valgamaal.

Registreerimine lõpeb kaks päeva enne ekskursiooni toimumist või grupi täitumisel, iga osaleja kohta tuleb täita eraldi ankeet. Kohale tuleb huvilistel tulla omal jõul – eraldi transporti reeglina korraldatud ei ole.

Kampaania “Tööandjad kutsuvad külla” toimub Eesti Tööandjate Keskliidu 100. juubeliaasta raames.

Eesti Tööandjate Keskliit on Eesti ainus sotsiaalpartnerina tunnustatud ettevõtlusorganisatsioon. Keskliitu kuuluvad kõik peamised majandusharuliidud ja paljud Eesti suurettevõtted. Kokku esindab Tööandjate keskliit otse ja läbi haruliitude üle 1500 ettevõtte, mis on tööandjaks enam kui 145 000 töötajale.

Leia sobiv ettevõte ja registreeru ekskursioonile SIIT!

tööandjad kutsuvad külla

Kristi Zirk Portaali haldur
Hea sõna muudab maailma!