Avaleht Eesti elu MINU UNISTUSTE KOOLIHOOV! Algas arhitektuurikonkurss “Minu unistuste koolihoov”
MINU UNISTUSTE KOOLIHOOV! Algas arhitektuurikonkurss “Minu unistuste koolihoov”

MINU UNISTUSTE KOOLIHOOV! Algas arhitektuurikonkurss “Minu unistuste koolihoov”

Minu unistuste koolihoovArhitektuurikonkurss „Minu unistuste koolihoov” on 5.-12. klasside õpilastele suunatud ideevõistlus, milles osalejate eesmärk on välja pakkuda nägemus põnevast ja mitmekülgsest koolihoovist.

See on peaaegu nagu päris arhitektuurikonkurss, kuhu tuleb saata joonised ja lühike kirjeldus oma mõtetest. Inspiratsiooniks on koostatud abimaterjalid, millega saab tutvuda konkursi kodulehel.

Konkursitöö võib välja mõelda nii üksi kui sõbraga kahepeale. Töid hindab spetsialistidest žürii ning parimatest töödest koostatakse kõigile avatud näitus. See on võimalus kaasa rääkida koolihoovide tuleviku teemal ning proovida ise järele (maastiku)arhitekti tööd.

Arhitektuurikonkurssi korraldab MTÜ Linnalabor. Tööde esitamise tähtaeg on 4. oktoober. Konkursi žürii jagab välja kolm auhinnalist kohta kahes vanusegrupis ja erilisemad tööd märgitakse ära kiitusega.

LEAVE YOUR COMMENT

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga