1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. NAER ON TERVISEKS I Pühapäeval leiab aset ülemaailme naerupäev
NAER ON TERVISEKS I Pühapäeval leiab aset ülemaailme naerupäev

NAER ON TERVISEKS I Pühapäeval leiab aset ülemaailme naerupäev

Naer mõjutab inimest nii emotsionaalselt kui ka füüsiliselt. Naer ei maksa midagi ning tekitab hea enesetunde. Juba sellel pühapäeval, 5. mail, on ülemaailmne naerupäev, mis annab meile suurepärase võimaluse naerda koos ja levitada positiivsust!

Naer ei maksa midagi ning tekitab hea enesetunde.

Miks naeratada?

Naer on võimas vahend, mis aitab meil stressi vähendada, meeleolu parandada ja luua tugevamaid sidemeid teistega. See on ka universaalne keel, millest kõik saavad aru, olenemata nende rahvusest, keelest või kultuurist.

Naerupäeval naeravad tuhanded inimesed koos. Naer on võimas emotsioon muutmaks inimesi ja kogu maailma rahumeelsemaks ja positiivsemaks. Naer loob silla inimeste vahel ja muudab maailma paremaks.

Naer on võimas emotsioon muutmaks inimesi ja kogu maailma rahumeelsemaks ja positiivsemaks. Naer loob silla inimeste vahel ja muudab maailma paremaks.

Tähistamaks seda ülemaailmset naerupäeva on kõigil soovijatel võimalus osaleda ülemaailmsel  ühisnaermisel  läbi zoomi 5.mail kell
15.30.

  • Eestis sai naerujooga alguse 1997 aastal Ülle Närska eesnaermisel. Täna tegutseb Eestis kümmekond naerujooga õpetajat, naerukoolitajat.
  • Ülemaailmsele naerupäevale pani aluse 1998.a. Dr. Madan Kataria , naerujooga liikumise looja. Esimene ülemaailmne naerupäev toimus  Mumbais 11. jaanuaril 1998.  aastal. 12 000 kohalike ja välismaiste naeruklubide liiget ühinesid meganaerusessiooniks.
  • Esimene naerupäev väljaspool Indiat „Happy-Demic” toimus 9. jaanuaril 2000.a. Taani pealinnas Kopenhaagenis. Rohkem kui 10 000 inimest kogunesid Raekoja platsi naerma –see sündmus jõudis ka Guinnessi rekordite raamatusse.
Head Uudised GoodNews