1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. Nõmme jõululaat ootab külla
Nõmme jõululaat ootab külla

Nõmme jõululaat ootab külla

Sel laupäeval, 10. detsembril toimub kella 12-17.30 Nõmme keskuses Jaama tänaval suur jõululaat. Meeleoluka kontsertkavaga astuvad üles Tanja Mihhailova-Saar ja Mikk Saar ning tulemata ei jää ka jõuluvana.

Nõmme linnaosa vanema Karmo Kuri sõnul leiab Nõmme jõululaadalt tooteid nii kohalikelt tegijatelt kui kaugemalt. „Nõmmel toimub advendi- ja jõuluajal erinevaid sündmusi. Soovime kogukonda liitva laadaga tuua Nõmme keskusesse veelgi enam pühademelu ning pakkuda elanikele võimalust veeta üks tore päev koos pere ja sõpradega,“ lausus linnaosavanem.

Laadal pakuvad oma kaupa ja käsitööd Nõmme Huvikool, Nõmme Vaba Aja Keskus, Inspiratsiooniraamatukogu, Kadri Kaerma keraamika, Taimi Härma kudumid, Maire Künnapi õmblustööd ja peapaelad, Diamira OÜ mänguasjad,  Ilona Und merevaigu ehted, L-kõrts, Silja Saula piparkoogitaignatega, Priisle kommerts jõuluteemaliste voodipesude ja kudumitega ning Nõmme turu Pähklipureja. Selleks, et laadalistel päeva jooksul kõht tühjaks ei läheks pakuvad kehakinnitust Hiiu BBQ, Vorstiabi ja Sõõrikukohvik.

Nõmme jõululaat avatakse Jaama tänaval kell 12, kell 14 annavad kontserdi Tanja Mihhailova-Saar ja Mikk Saar, kell 15.30 ootavad kõiki lapsi väikese kingitusega jõuluvana ja päkapikk. Kell 14-16 vestleb infotelgis kodanikega Nõmme linnaosa vanem Karmo Kuri. Lisaks pakub laadapäeval kell 12-16 CityMed hambakliinik (Jaama 1a) tasuta suutervise nõustamist. Ka kõiki jõululillesid ja -pärgasid saab sel laupäeval Nõmme Lillest (Jaama 1) soodsamalt.

Rohkem infot Nõmme jõululaada kohta leiab ürituse Facebooki lehelt.

Monika Kuzmina Peatoimetaja