1. Avaleht
  2. Kultuur
  3. Noorte klassikalise muusika festival KRATT kutsub osalema
Noorte klassikalise muusika festival KRATT kutsub osalema

Noorte klassikalise muusika festival KRATT kutsub osalema

Juba viiendat korda toob festival KRATT kokku noored muusikud Eestist ning lisaks Lätist ja Saksamaalt, et üheskoos harrastada koosmängu ja kogeda improviseerimist. 17.–23. augustini koguneb umbes 150 noort Tallinna vanalinna, et harjutada koos orkestrides ja õpitubades ning festivali lõpus anda tunnustatud dirigentide käe all kontserdid. Registreerimine festivalile on nüüd avatud.

KRATTfestival on koolinoortele suunatud klassikalise muusika festival, mille eesmärk on väärtustada laste ja noorte süvendatud huvi klassikalise muusika vastu. Festival annab neile ka võimaluse leida endale uusi tuttavaid, sõpru ja aatekaaslasi kogu eluks. Festival kannab endas sõnumit, et alati tuleb tuge otsida ühiste väärtustega eakaaslastest. Üheskoos muusika sees olemine seda kindlasti pakub.

KRATTfestival on koolinoortele suunatud klassikalise muusika festival, mille eesmärk on väärtustada laste ja noorte süvendatud huvi klassikalise muusika vastu.

Festival ootab osalema kolme orkestrisse – sümfooniaorkestrisse, kammerorkestrisse ja väiksesse orkestrisse, mida juhatavad tunnustatud dirigendid Olari Elts, Andres Kaljuste ja Achim Fiedler Saksamaalt. Lisaks toimuvad festivali raames osalejatele improvisatsiooni ja filmi õpitoad ning ka avalikkusele suunatud loengusari “Kuidas Kogeda Klassikat”.

  • KRATTfestival ootab osalema 10–23-aastaseid põhiliselt orkestripille mängivaid muusikuid. Vastavalt oma oskustele saab valida sobiva orkestri. Soodushinnaga registreerimine kestab 31. märtsini. Lisainfot leiab festivali kodulehelt.
Head Uudised GoodNews