1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. OLE TEADLIK I Mustamäe parkides valvab korda USS Security Eesti AS
OLE TEADLIK I Mustamäe parkides valvab korda USS Security Eesti AS

OLE TEADLIK I Mustamäe parkides valvab korda USS Security Eesti AS

Mustamäe Linnaosa Valitsus laiendas turvateenust kõikidele linnaosa parkidele.

„Käesoleva aasta 1. juunist kuni augustikuu lõpuni on turvafirma USS Security Eesti AS patrullid meie populaarses Vilde Spordipargis (Vilde tee 69),“ räägib linnaosa vanem Lauri Laats, „nüüd sai sama turvafirmaga sõlmitud mehitatud valve leping ka kõigi Mustamäe parkide õhtuseks järelevalveks. Turvafirma meeskond on parkides kohal seitse päeva nädalas – kaasa arvatud riigipühadel – õhtuti kell 20–23, avaliku korra reeglite järgimisel hoitakse silma peal Männi, Parditiigi ja Lepistiku parkides, samuti Kadaka ja Sütiste parkmetsas.

Üldiselt ei ole põhjust öelda, et Mustamäe parkides esineks sageli intsidente või saadetaks korda valgustkartvaid tegusid, aga korrarikkumisi esineb meilgi, see pole uudis. Ja minu eesmärk on, et Mustamäe inimesed saaksid ennast turvaliselt tunda igal pool ja igal ajal.

Mustamäe Linnaosa Valitsuse senine koostöö USS Security meekonnaga laseb loota, et eesoleval suvel on meie parkide avalik kord ja kõigi seal aega veetvate inimeste turvalisus õigetes kätes.

Kutsun mustamäelasi üles ka ise aktiivsed olema! Kui parkides turvamehega kokku juhtute ning on midagi, millele tahaks tähelepanu juhtida või millest rääkida, siis tehke seda kindlasti! Me oleme väljas ju ühise asja eest – et avalik kord meie linnaosas oleks kaitstud ja me kõik tunneksime ennast siin hästi ja hoitult.”

Head Uudised GoodNews