1. Avaleht
  2. Loomad
  3. OLEN LOOMADE POOLT! Populaarse rändnäituse “Olen loomade poolt!” viimane peatuspaik on Hiiumaal
OLEN LOOMADE POOLT! Populaarse rändnäituse “Olen loomade poolt!” viimane peatuspaik on Hiiumaal

OLEN LOOMADE POOLT! Populaarse rändnäituse “Olen loomade poolt!” viimane peatuspaik on Hiiumaal

SarvKarusloomafarmide keelustamist toetava rändnäituse “Olen loomade poolt!” viimane peatuspaik on alates 15. veebruarist Hiiu valla Kultuuri- ja Vaba Aja Keskuses. MTÜ Loomuse menukat plakatinäitust on pooleteise aasta jooksul esitletud Tallinnas, Tartus, Pärnus, Haapsalus, Narvas, Viljandis, Kuressaares, Keilas ja Järvakandis.

Näitus koosneb 20 fotost, millel astuvad üles tuntud Eesti inimesed. Fotodel poseerivad lemmikloomadega Ardo Kivi, Elina Born, Hasso Krull, Ivo Uukkivi, Jaan Kaplinski, Jim Ashilevi, Kadi Toom, Kaido Põldma, Kalle Kurg, Kallervo Karu, Karolin Kuusik, Kristjan Sarv, Lenna Kuurmaa, Loore Martma, Madis Nestor, Margit Keerdo, Maria Avdjuško, Nero Urke, Tõnu Trubetsky ja Veiko Õunpuu. Fotode autor on Krõõt Tarkmeel, kujundajad Allan Appelberg ja Gert Gutmann.

“Oleme tänulikud kõigile, kes meie rändnäituse transportimisel ja esitlemisel abiks olid. On hea meel tõdeda, et Eestimaa on loomadest hoolivaid näitusepaiga pidajaid täis,” ütles Loomuse juhataja Kadri Taperson. “Näitusesarja lõppedes paneme fotod oksjonile, et koguda raha järgmiste kampaaniate jaoks.”

Rändnäitus on osa MTÜ Loomuse pikaajalisest kampaaniast „Olen loomade poolt!“, mille eesmärk on teiste Euroopa riikide eeskujul piisava üleminekuaja järel keelustada karusloomafarmide pidamine Eestis.

Viimase näituse pidulik avamine on 15. veebruaril kell 16 Hiiu valla Kultuuri- ja Vaba Aja Keskuses aadressil Rookopli 18. Näitus jääb avatuks märtsi keskpaigani.

Head Uudised GoodNews