1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. Peaminister Jüri Ratas suundub täna Kesk- ja Lõuna-Eesti ringreisile
Peaminister Jüri Ratas suundub täna Kesk- ja Lõuna-Eesti ringreisile

Peaminister Jüri Ratas suundub täna Kesk- ja Lõuna-Eesti ringreisile

Peaminister Jüri Ratas suundub täna, 28. juuli hommikul Valga- ja Viljandimaad hõlmavale ringreisile. Ratas külastab ringsõidul erinevaid olulisi asutusi ja ettevõtteid ning kohtub omavalitsusjuhtidega.

„Ringsõidu eesmärk on tutvuda piirkonna oludega, kohtuda eestvedajate ja ettevõtjatega ning arutada ühiselt, kuidas elu Kesk- ja Lõuna-Eestis paremini edendada. Ideede vahetamine ning vastastikuste ootuste ja võimaluste läbi rääkimine aitab kaasa kohalike plaanide seadmisel, kuid on tagasisideks valitsusele kogu Eestile kasulike otsuste langetamisel,“ selgitas peaminister.

Peaminister alustab ringsõitu Otepäält, kus ta tutvub autoralli MM-etapi ettevalmistustöödega. Rally Estonia peakorraldaja Urmo Aava annab ülevaate teedeehitusest ning ühiselt külastatakse Truuta pealtvaatamisala ning Maarjamäe-Tõutsi testiala.
Pärastlõunal kohtub Ratas Valgamaa omavalitsusjuhtidega, et arutada olulistel päevateemadel. Järgneb ajaloolise taustaga Kääriku spordikeskuse külastus, kus Kristjan Karis tutvustab pidevalt uueneva spordibaasi ehitus- ja rekonstrueerimistööde kulgu. Õhtupoolikul on peaminister Facebooki otse eetris, et rääkida olukorrast Eestis ning vastata vaatajate küsimustele.
Kolmapäeva alustab peaminister Viljandi haigla ning Hansa Candle AS tootmisettevõtte külastamisega. Lõunalauas Viljandi omavalitsusjuhtidega arutatakse maakonna arenguplaane ning teisi valdade jaoks tähtsaid teemasid. Õhtupoolikul tutvub peaminister pakiautomaatide ja -robotite tootja AS Cleveron arenduskeskusega.
Head Uudised GoodNews