1. Avaleht
  2. Tunnustus
  3. President Karis andis üle teenetemärgid Heremile, Madisele ja Kontaveitile
President Karis andis üle teenetemärgid Heremile, Madisele ja Kontaveitile

President Karis andis üle teenetemärgid Heremile, Madisele ja Kontaveitile

President Alar Karis andis täna Kadriorus üle Kotkaristi I klassi teenetmärgi Kaitseväe juhataja kindral Martin Heremile, Riigivapi III klassi teenetemärgi õiguskantsler Ülle Madisele ja Valgetähe III klassi teenetemärgi tennisist Anett Kontaveitile.

Kindral Herem pälvis Eesti kõrgeima riigikaitselise autasu Kotkaristi I klassi teenetemärgi pikaajalise teenistuse eest Eesti riigi kaitsel ning eelkõige nende viimase viie aasta eest, mil kindral Herem oli üheksas Eesti Kaitseväe juhataja.

Õiguskantsler Ülle Madise pälvis Riigivapi III klassi teenetemärgi riikluse edendajana. Madise on olnud õiguskantsler alates aastast 2015 ning alates 2011. aastast on ta ka Tartu Ülikooli avaliku õiguse instituudi riigi- ja haldusõiguse õppetooli riigiõiguse professor. Ta on olnud Eesti Vabariigi põhiseaduse kommenteeritud väljaande peatoimetaja.

Tennisist Anett Kontaveit pälvis Valgetähe III klassi teenetemärgi eduka sportlaskarjääri eest. Kontaveit on jõudnud maailma tippu ning oma tahtejõu ja enesekindlusega olnud eeskujuks paljudele noortele.

Head Uudised GoodNews