1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. President Kersti Kaljulaid: jõudu ja tervist kõigile vabatahtlikele, kes neil päevil annavad endast rohkem kui neilt muidu eeldatakse!
President Kersti Kaljulaid: jõudu ja tervist kõigile vabatahtlikele, kes neil päevil annavad endast rohkem kui neilt muidu eeldatakse!

President Kersti Kaljulaid: jõudu ja tervist kõigile vabatahtlikele, kes neil päevil annavad endast rohkem kui neilt muidu eeldatakse!

President Kersti Kaljulaid rääkis telefonitsi Kaitseliidu brigaadikindral Riho Ühtegiga ja tegi videokõne kaitseliitlaste ja naiskodukaitsjatega.

“Rääkisin täna ennelõunal telefonitsi Kaitseliidu ülema brigaadikindral Riho Ühtegiga ning tegin ühise videokõne terve rea kaitseliitlaste ja naiskodukaitsjatega, kes praegu üle terve Eesti inimestel ja asutustel abiks on. Vabatahtlikud on tänaseks juba nädalapäevad abiks olnud piiripunktides, sadamates, lennu- ja bussijaamas infot jagamas ning alates teisipäevast on Kaitseliit koos sunni kasutamise õigusega Politsei- ja Piirivalveametil abiks ka piirikontrolli tagamas.

Oli rõõm kuulda, et kõikides kohtades tunduvad rutiinid olevat paika jooksnud ning praegu on panustamiseks valmisolekut üles näidanud kaitseliitlasi ja naiskodukaitsjaid rohkemgi kui vajadust. Inimesed on kaitseliitlaste sõnul küll murelikud, kuid kokkuvõttes rahulikud ja mõistvad. Või nagu ütles politseile Jõhvis abiks olev naiskodukaitsja Inga Kütt: „Ühiskonnana tegutsedes saame sellega hakkama!“

Jõudu ja tervist kõigile vabatahtlikele, kes neil päevil annavad endast rohkem kui neilt muidu eeldatakse!” kirjutas president oma Facebooki seinal.

Head Uudised GoodNews