1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. Projekti “Roheline õu” raames said linnalt haljastustoetust kaks Pirita korteriühistut kokku summas 1200 eurot
Projekti “Roheline õu” raames said linnalt haljastustoetust kaks Pirita korteriühistut kokku summas 1200 eurot

Projekti “Roheline õu” raames said linnalt haljastustoetust kaks Pirita korteriühistut kokku summas 1200 eurot

Projekti “Roheline õu” raames said linnalt haljastustoetust kaks Pirita korteriühistut kokku summas 1200 eurot.

Pirita linnaosa vanema Tõnis Liinati sõnul on projekt “Roheline õu” üha populaarsem ka Pirita korteriühistute hulgas ning kauneid majaümbrusi tuleb aina juurde.

“Kõlviku tee 13 korteriühistu sai toetust viljapuude ja marjapõõsaste ostuks. Puidust taimekastides kasvavad ja õitsevad nii dekoratiivtaimed kui ka maasikad ning laste mänguväljakut piirab rullmuru,” kirjeldas linnaosavanem. Korteriühistu juhatuse liikme Krister Aule sõnul on majaelanikud haljastustöid teinud meelsasti, sest tulemus rõõmustab ju kõiki.

“Korteriühistu Merivälja tee 70 sai toetust haljastuse korrastamiseks. Majaümbruse jugapuud ja elupuud said piiratud ja hekk lõigatud. Silmale ilus vaadata nii aknast kui ka Merivälja teelt majast mööda sõites,” kiitis Liinat.

“Tegelikult tehakse neid töid igal aastal, aga sel aastal õnnestus osa kulust katta „Rohelise õue“ projektirahaga,” kinnitas korteriühistu juhatuse liige Julia Lištšina.

Liinat tõi esile, et korteriühistud koduümbruse kaunimaks muutmisega annavad oma panuse ka Tallinnale rohelise pealinna tiitli saamiseks.

“Nii Kõlviku tee 13 kui ka Merivälja tee 70 korteriühistu said õue korrastamiseks 600 eurot ehk maksimaalse toetuse, mida “Rohelise õue” projekti raames on võimalik saada,” lisas linnaosavanem.

Tallinn algatas projekti “Roheline õu” 2013. aastal.

Head Uudised GoodNews