1. Avaleht
  2. Poliitika
  3. Reformierakond käivitab eelkampaania sõnumiga “Kindlalt edasi!”
Reformierakond käivitab eelkampaania sõnumiga “Kindlalt edasi!”

Reformierakond käivitab eelkampaania sõnumiga “Kindlalt edasi!”

Reformierakond käivitab eelkampaania sõnumiga_Kindlalt edasiReformierakond alustab homsest aktiivset parlamendivalimiste eelkampaaniat, mille sõnumiks on “Kindlalt edasi!”.

Reformierakonna peasekretäri Martin Kuke sõnul on riigikogu valimiste põhiküsimused julgeolek ning majanduskasvu kiirendamine nii, et sellest saadav kasu jõuaks iga Eesti inimeseni. “Oleme üheskoos teinud palju tööd, et Eesti saaks paremaks. Mis meid on siia toonud, paljuski viib ka edasi. Aga ennatlik oleks väita, et Eesti on valmis. Ei ole, üheskoos peame seda veel palju paremaks tegema. Oleme käinud õigel teel. Me teame, kuhu edasi minna. Reformierakonnal on plaan, kuidas tagada veelgi paremini Eesti julgeoleku ning liikuda edasi uue ja kiirema majanduskasvu poole,” vahendas Reformierakonna kommunikatsioonijuht Kuke sõnu.

“Koostöös paljude julgeolekuekspertidega oleme koostanud julgeolekustrateegia järgmiseks neljaks aastaks, mille eesmärk on Eestit veel paremini kaitsta. Sel nädalal käis peaminister Taavi Rõivas välja Reformierakonna maksukava, mille eesmärk langetada tööjõumakse nii, et keskmiselt jääks tööinimesele aastas kätte 756 eurot senisest rohkem. See maksukava on osa erakonna terviklikust majandusprogrammist, mille sihiks on Põhjala kiireim kasv,” lausus Kukk.

Parlamendivalimiste eelkampaania käigus tutvustavad Reformierakonna kandidaadid edasiminekuplaane julgeoleku ja majanduse valdkondades üle Eesti. Reformierakond korraldab valijatega otse suhtlemiseks paljudes üritusi igas maakonnas.

Erakonna kampaania hõlmab trükiajakirjandust ja televisiooni ning sotsiaal- ja online-meediat.

VAATA VIDEOT!

Head Uudised GoodNews