1. Avaleht
  2. Haridus
  3. REGISTREERIMINE ALGAS I Algas registreerimine kindlustuse koolitusprogrammi
REGISTREERIMINE ALGAS I Algas registreerimine kindlustuse koolitusprogrammi

REGISTREERIMINE ALGAS I Algas registreerimine kindlustuse koolitusprogrammi

Eesti Kindlustusseltside Liit (EKsL) ja Tallinna Tehnikaülikool on välja töötanud koolitusprogrammi „Kindlustuse meistriklass: riskid ja nende kindlustamine.“ Programm annab ülevaate kindlustuse toimimisest ning eraisiku ja ettevõtte riskide hindamisest.

EKsL-i juhatuse liikme Andres Piirsalu sõnul on koolitusprogramm koostatud lähtudes kindlustussektoris tööd alustava spetsialisti vajadustest. „Seega on kursusele oodatud spetsialistid, üliõpilased ja teised huvilised, kes soovivad siduda oma karjääri kindlustussektoriga. Ka kogenud töötajad saavad end täiendada ja kasutada seda programmi oma teadmiste avardamiseks ja seaduses ettenähtud koolitusnõude täitmiseks,“ ütles Piirsalu.

Septembris algav koolitusprogramm koosneb viiest moodulist: eraisiku rahandus, kindlustuse alused ja regulatsioon, eraisiku riskid ja nende kindlustamine, kindlustusettevõtte rahandus ja riskijuhtimine ning ettevõtte riskid ja nende kindlustamine. Iga mooduli läbimisel saavad osalejad Tallinna Tehnikaülikooli täiendkoolitustunnistuse.

Tallinna Tehnikaülikooli majandusanalüüsi ja rahanduse instituudi lektor Kaido Kepp on õppekavaga rahul. „Oleme kindlustusseltside liiduga välja töötanud praktilise ja mitmekesise programmi, millest on kasu nii kindlustussektorile, töötajatele kui ka finantsharidusmaastikule tänu kompetentsi üldisele tõusule. Kuna koolitusprogrammi õppejõud on oma ala tuntud eksperdid, siis loodame head sünergiat ja huvitavaid arutelusid õppetöö käigus,“ kommenteeris Kepp.

Õppetöö on Tallinna Tehnikaülikoolis kaks korda nädalas töövälisel ajal 1. septembrist kuni 31. maini 2021.

Koolitusprogrammis osalemiseks tuleb esitada avaldus 1. juuliks. Grupis on kuni 40 inimest.

Õppetöö on tasuta, programmi rahastab Eesti Kindlustusseltside Liit.

EKsL on kõiki Eestis tegutsevaid kindlustusandjaid ühendav erialaliit, mis arendab kindlustust ja kahjuennetust ning analüüsib ja avaldab kindlustusstatistikat. EKsL korraldab kindlustusvaidluste lahendamist kindlustuse lepitusorgani kaudu.

Tallinna Tehnikaülikool – TalTech – on Eesti majandus-, tehnika- ja IT-teaduse ning -hariduse liider, kust saab kõrgharidust kõigil astmetel majandus-, inseneri- ja tehnikateadustes, infotehnoloogias, loodusteadustes ja merenduses. TalTechi tugevus peitub valdkondade sünergias, rahvusvahelisuses ja akadeemilise tegevuse suunatuses praktiliste tulemuste saavutamisele. Tallinna Tehnikaülikool tähistas 2018. aastal oma 100. aastapäeva.

Lisainfo Tallinna Tehnikaülikooli veebilehel.

Head Uudised GoodNews