1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. Riibe Kristiine uutest suundadest: alustame rulapargi projekteerimisega
Riibe Kristiine uutest suundadest: alustame rulapargi projekteerimisega

Riibe Kristiine uutest suundadest: alustame rulapargi projekteerimisega

4. novembril kogunes erakorralisele koosolekule Kristiine linnaosakogu, et kuulata ära linnaosa vanema Jaanus Riibe ettekanne Tallinna linna 2020. aasta eelarvest.

Kristiine linnaosa vanem Jaanus Riibe ütles tutvustusel, et suurima osakaaluga valdkonnad on haridus, linnatransport ja sotsiaalhoolekanne. “Suur tähelepanu on linna üldisel heakorral, see tähendab ka, et korrastame parke ja haljasalasid, asendame ja uuendame tänavainventari, senisest enam panustame kvartalisiseste teede parendamisse. Järgmisel aastal algab ka Tulika tänava rekonstrueerimine lõigul Paldiski maantee kuni Endla tänav. Peatustesse paigaldatakse ühistranspordi liikumist näitavad infotablood.”

“Kristiine jaoks on olulisemad investeeringud seotud noorte, hariduse – ja kultuuriga. Uue aasta esimesel poolel valmib linna korterelamu ja tegevuskeskuse hoone, aadressil Sõpruse puiestee 5. Uue õppehoone saab endale Tallinna Tondi Põhikool ja plaanis on alustada ka Tallinna Huvikeskus Kullo remondiga, jätkub Löwenruh pargi arendamine ja uuendamine. Nagu näha, on olulisel kohal ka noored, mistõttu alustame kauaoodatud ja uudse Kristiine rulapargi projekteerimisega, sarnast objekti linnaosas täna ei ole. Kaasaegne ja turvaline valgustus tuleb Kotkapoja haljasalale, mis on elanike seas populaarne puhkeala,” selgitas Riibe.

Head Uudised GoodNews