1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. Rõõmsate Laste Festival kutsub peresid seiklema Pärnumaal
Rõõmsate Laste Festival kutsub peresid seiklema Pärnumaal

Rõõmsate Laste Festival kutsub peresid seiklema Pärnumaal

Pöialpoisid-1 (Large)23. juulil Pärnu Rannapargis toimuva Rõõmsate Laste Festivali ühe eelüritusena toimub 1. maist kuni 22. juulini Seiklusmäng Pärnumaal, mis kutsub kõiki peresid külastama valitud pereturismi sihtkohti Pärnumaal, oma kogemusi teistega jagama ning auhindu võitma.

Seiklusmäng on peredele mõeldud lõbus tegevusmäng, mis tutvustab ja kutsub külastama Pärnumaa peresõbralikke turismiettevõtteid. „Pärnus ja Pärnumaal on mitmeid kohti, kus isegi paljud kohalikud kunagi käinud ei ole. Seega sooviksimegi pakkuda peredele ühiseks ajaveetmiseks huvitavaid tegevusi ning tutvustada nii nende jaoks uusi ja põnevaid kohti kui ka meelde tuletada vanu ja ammu külastamata pereturismi sihtkohti,“ rääkis Rõõmsate Laste Festivali eestvedaja Kati Ruubel.

Üheks Seiklusmängus osalevaks turismiettevõtteks on Pärnumaal, Audru vallas asuv Teispere talu. Talu peretütre Maarja Pajusalu sõnul osalevad nad Seiklusmängus, kuna soovivad, et rohkem inimesi leiaksid üles võimaluse veeta kvaliteetaega maal. „Pakume peredele mõnusat ajaveetmise võimalust eemal linnamelust ja palju silmailu. Talu parkaias saavad lapsed seigelda mägirajal ja pugeda läbi paksu metsaraja, näha kanu, kukkesid, faasaneid, tuvisid, hanesid, parte ja jäneseid,“ kirjeldas Pajusalu, mida Teispere talu peredele pakub.

Lisaks Teispere talule osalevad Seiklusmängus veel Pärnumaalt Vene Talu, Valgeranna Seikluspark ja Jõuluvana Korstna Talu ning Pärnu linnas asuvatest turismiettevõtetest Pärnu Jahtklubi, Tervise Paradiis, Maarja-Magdaleena Gild ja Pärnu Muuseum. „Iga sihtkoht pakub peredele erinevaid ajaveetmise- ja avastamisvõimalusi, seega jagub tegevusi igale maitsele ja kõigile pereliikmetele,“ kinnitas Ruubel.

Seiklusmängu jooksul 1. maist kuni 22. juulini saab iga pere mängus osalevate ettevõtete seast valida endale sobivaimad ja huvitavaimad sihtkohad, külastada neid vabalt valitud ajal, teha seal vahvaid pilte ning jagada pilte ja muljeid läbi Rõõmsate Laste Facebooki lehe ka teiste peredega. Külastada võib nii kõiki kui ka vaid üht sihtkohta. Mida rohkem kohti külastatakse, seda suurem on võiduvõimalus võita peaauhind, milleks on perepuhkus Pärnumaal.

Head Uudised GoodNews