1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. SUVEHOOAEG AVATUD I Viljandis algas suvitushooaeg
SUVEHOOAEG AVATUD I Viljandis algas suvitushooaeg

SUVEHOOAEG AVATUD I Viljandis algas suvitushooaeg

Sellest nädalast on Viljandi järvel avatud paadilaenutus ja nii seal rannas kui ka Paala järve ääres valvab suvitajate turvalisuse üle rannavalve.

Ametlik suvitushooaeg kestab Viljandi linna järvede ääres 1. juunist 31. augustini. Viljandi järve ääres on avatud paadilaenutus ja kohal on rannavalve iga päev kell 10 – 20. Paala järve ääres on rannavalve iga päev kell 12 – 20.

Linnapea Madis Timpson ütles, et Viljandi on suvitajate jaoks valmis ja vaatamata endiselt kehtivatele tervisekaitsemeetmetele, saab linnas mõnusalt aega veeta. „Rannad on korrastatud, ujumiskohad üle vaadatud ja terve linn sõna otseses mõttes õide puhkenud. Viljandi ootab külalisi!“

Mõlemas ametlikus rannas on lastele mõeldud suured mänguväljakud. Viljandi järve rannas on ka välijõusaal, kolm võrkpalli- ja kolm rannatenniseväljakut, korvpalliplats, petankiväljak ja tenniseväljakud. Lisaks kulgeb ümber järve 12 kilomeetrine terviserada.

Linnapea sõnul paistab Viljandi teiste suvituskohtade seas silma, sest on Eesti ainus sisemaine kuurortlinn. „Meil on kaks suurepärases korras randa, väga head hotellid ja söögikohad, kaunis vanalinn koos lossimägedega ja põnevad galeriid. Kogu linn on hästi kompaktne ehk kõik on käe-jala juures,“ ütles Timpson.

Viljandi kohta leiab rohkem infot SIIT.

Head Uudised GoodNews