1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. TÄIENDAV TAOTLUSVOOR I 20. maist on avatud haridusvaldkonna eraettevõtjate kriisitoetuse täiendav taotlusvoor
TÄIENDAV TAOTLUSVOOR I 20. maist on avatud haridusvaldkonna eraettevõtjate kriisitoetuse täiendav taotlusvoor

TÄIENDAV TAOTLUSVOOR I 20. maist on avatud haridusvaldkonna eraettevõtjate kriisitoetuse täiendav taotlusvoor

Tulenevalt jätkuvast huvist haridusvaldkonna eraettevõtjate kriisitoetuse vastu, avab Haridus- ja Teadusministeerium 20.mail täiendava taotlusvooru. Eraüldhariduskoolide, -lapsehoidude, -lasteaedade ja huvikoolide pidajad ning huvitegevuse pakkujad saavad taotleda kriisi leevenduseks toetust möödapääsmatute kulude katmiseks.

Taotlusi saab esitada alates 20. mai keskpäevast. Viimane taotluse esitamise päev on 29. mai.

Taotlusvormi, taotlemistingimused ja vastused kordumakippuvatele küsimustele leiab Haridus- ja Teadusministeeriumi veebist.

Kriisitoetuse taotlemise tingimused on endised. Maksimaalne toetuse suurus lapse/õpilase kohta on 80 eurot kuu kohta ning seda saab taotleda kolme kuu eest (märts, aprill, mai). Sealjuures saab toetust taotleda maksimaalselt 50% laste/õpilaste arvu ulatuses. Taotluse aluseks võetakse laste/õpilaste arv 1. märtsil 2020.

Kui on soov muuta oma esialgset taotlust, tuleb esitada täiendav lisataotlus. Esimene taotlusvoor lõppes 15. mail. Taotlusi menetletakse jooksvalt.

Lisaeelarvega määrati kriisitoetuseks kokku 15 miljonit eurot. Toetusmeede puudutab ligikaudu 130 tuhandet last ja noort ning nende vanemaid.

Küsimuste korral palutakse kirjutada kriisitoetus@hm.ee

Head Uudised GoodNews