1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. Tallinna Lastekodu asub juhtima Meelis Kukk
Tallinna Lastekodu asub juhtima Meelis Kukk

Tallinna Lastekodu asub juhtima Meelis Kukk

Tänasel linnavalitsuse istungil kinnitati Tallinna Lastekodu juhataja ametikohale Meelis Kukk alates 15. oktoobrist.

Tallinna Lastekodu juhataja leidmiseks kuulutas Tallinna Sotsiaal- ja Tervishoiuamet tänavu 11. augustil välja avaliku konkursi ning moodustas valikukomisjoni sobivaima kandidaadi

valimiseks. Konkursil osales 15 kandidaati, vestlusele kutsutud nelja kandidaadi seast valis komisjon ühehäälselt Tallinna Lastekodu uueks juhatajaks Meelis Kuke.

Tallinna sotsiaal- ja tervishoiuvaldkonda kureeriva abilinnapea Betina Beškina sõnul väärtustab kaasaegne lastekodu lapse heaolu, kus pakutakse turvalist elukeskkonda ja parimaid arenguvõimalusi. „Täna ametisse kinnitatud uuel lastekodu juhil on kindel visioon, mis toetab ka linna nägemust. Ühtlasi on tal väga tugev kogemuste pagas ja hea koostöövõrgustik, mis aitab meil koostöös ühiseid eesmärke ellu viia – pakkuda abivajajate ootustele vastavaid ja parimaid teenuseid,“ märkis Beškina.

Meelis Kukk on laste hoolekande valdkonnas tunnustatud ekspert ja koolitaja, kellel on nii laste ja noortega töötamise kui ka asutuse juhtimise kogemus, samuti on ta liikmena tegev mitmetes sotsiaalvaldkonna organisatsioonides – Sotsiaalhoolekande Kutsenõukogus, Lapse Huvikaitse Kojas, Eesti Sotsiaaltöö Assotsiatsioonis, MTÜs Igale Lapsele Pere ja Eesti Asenduskodu Töötajate Liidus, kus ta on ka juhatuse liige.

Head Uudised GoodNews