1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. TÄNA PÄRNUS! Rahvusvaheline langevarjulaager toob Pärnusse 12 riigi langevarjurid
TÄNA PÄRNUS! Rahvusvaheline langevarjulaager toob Pärnusse 12 riigi langevarjurid

TÄNA PÄRNUS! Rahvusvaheline langevarjulaager toob Pärnusse 12 riigi langevarjurid

Rahvusvaheline langevarjulaager toob Pärnusse 12 riigi langevarjuridPärnus algab täna Eesti Langevarjuklubi korraldatav rahvusvaheline langevarjulaager Parasummer 2015, üritusel osaleb ligi 150 langevarjurit 12 riigist.

Kaheksa päeva jooksul jätkub tegemist nii kogenud langevarjusportlastele, inimestele, kes oma esimest langevarjuhüpet plaanivad kui ka huvilistele vaatamiseks, pildistamiseks ja filmimiseks, teatas ürituse korraldaja.

“Parasummer pakub palju lõbusaid hüppeid, aga samas on see ka kiire enesearendamise võimalus sportlastele. Pärnusse on tulemas kolm maailma tippude hulka kuuluvat treenerit, kelle kohta kõneleb üht-teist seegi, et neil on kamba peale üle 20 000 hüppe,” rääkis ürituse peakorraldaja Eva Lõvi.

Hüpped toimuvad ilusa ilma korral Pärnu Lennuväljal iga päev kella 10-st hommikul kella 19-ni õhtul. Julgemad saavad vabalangemise tunnet ka ise kogeda ning nautida kauneid merevaateid, sooritades tandemhüppe koos kogenud instruktoriga ühise langevarju all.

Linnarahva jaoks kõige vaatemängulisem etteaste, Beach Landing ehk kogenud langevarjurite maandumine publiku silme all Pärnu supelranda, leiab sobiva ilma korral aset pühapäeval kell 14 ning tuleva nädalal teisipäeval kell 18. Pühapäeval toimuval randa maandumisel näeb ka kupliakrobaatikute demonstratsioonesinemist, mille käigus langevarjusportlased moodustavad erinevaid kujundeid avatud langevarjukuplite all.

Head Uudised GoodNews