1. Avaleht
  2. Intervjuu
  3. Tänasest saab soetada Inspiratsioonipurke!
Tänasest saab soetada Inspiratsioonipurke!

Tänasest saab soetada Inspiratsioonipurke!

Sandra Maria Kaer

GoodNews tundis huvi äsja turule tulnud heade sõnade tootja valmistatud „Inspiratsioonipurgi“ vastu. Kas tõesti hea sõna võib muuta inimest, Eesti või hoopis maailma !?

Kuidas teil sündis idee toota häid soove? 

Augustis 2010 olid saabumas minu ja mu kaasa pulmad ning tahtsime külalistele omalt poolt meie erilise päeva puhul midagi meeldejäävat kinkida. Minu uueks perekonnanimeks sai Kaer, mistõttu pakkisime eraldi kilesse ühe kaeraküpsise ja lisasime sinna juurde ühe inspireeriva lause või hea soovi. Kõik laused olid erinevad ja kordumatud – nagu ka meie külalised. Kui ajas tagasi minna, siis võib öelda, et meie armastuse päeval tegime esimese sammu ja idee hakkas kasvama sellest päevast

Millal ja kuidas tekkis mõte hakata tootma Inspiratsioonipurke?

Paar aastat hiljem, jõulude ajal oli vaja aga erilist jõulukingitust erilistele inimestele. Üllatus pidi olema tähendusrikas ning mõtteline, täis lootust, inspiratsiooni ning häid soove. Seega said välja otsitud taas need maagilised laused, iga sedel kokku rullitud ning purki pistetud. Et asi aga magusamaks muuta, olid kommid lausa asendamatud.

Mida see Inspiratsioonipurk ikkagi tähendab ja mis selles purgis on? 

Janis ja Sandra Maria Kaer

Inspiratsioonipurgis on 27 väga erilist ja inspireerivat lauset, mis on just hetkedeks, mil inimene tunneb, et ta vajab väikest turgutust. Neid ei pea avama iga päev lihtsalt kohustuse pärast. Sedeleid on 27 just seetõttu, et meie tütar Janelle sündis 27. kuupäeval. Tema on meie pere pisikene ime ja otsustasime selle kuupäeva veelgi tähenduslikumaks muuta.

Lisaks headele soovidele on purgis magusad kommid.

Millisel viisil head soovid või head mõtted inimeste elusid teie arvates mõjutavad? 

Head soovid on kõigile olulised, eriti kui nad on tulnud südamest. Need annavad inimestele lootust ja tahet asjade üle järele mõlda, end hästi tunda, eesmärke saavutada ning veelgi parem ja hoolivam inimene olla.

Kuidas saavad GoodNews lugejad endale Inspiratsioonipurgi soetada? 

Inspiratsioonipurke on hetkel võimalik tellida kirjutades aadressile sandramaria@goodwish.ee.

Varsti valmib ka koduleht. Valmistame eritellimusi ja loome iga kliendi soovidele vastava sisuga Inspiratsioonipurgi nii disaini kui ka soovide poolest.

Milline on teie enda lemmiklause või hea soov?

Pole olemas võimatuid unistusi, on vaid piiratud ettekujutus võimalikkusest!

GoodNews tunnustab alustanud ettevõtte otsust annetada iga müüdud Inspiratsioonipurgi tulust 0.50 eurot heategevuseks.

VAATA GALERIID!

Lisainfo: http://www.goodwish.ee/

Head Uudised GoodNews