1. Avaleht
  2. Ukraina rahva toetuseks
  3. Tänu annetuskampaaniale sai Ukraina organisatsioon PULSE soetada elupäästva veresoojendaja
Tänu annetuskampaaniale sai Ukraina organisatsioon PULSE soetada elupäästva veresoojendaja

Tänu annetuskampaaniale sai Ukraina organisatsioon PULSE soetada elupäästva veresoojendaja

Ukraina organisatsioonile PULSE on üle kantud Slava Ukraina annetuskampaania „Iga veretilk loeb“ raames kogutud 3200 eurot. Tänu sellele sai PULSE soetada veresoojendaja MEQU. Varsti alustatakse ka esimeste koolitustega, mille eesmärk on parandada
stabiliseerimispunktide meedikute vereülekande tegemise oskusi.

Slava Ukraini otsustas annetada rahalised vahendid otse, võimaldades PULSE’l soetada veresoojendaja MEQU otse Ukrainast. Tänu sellele saab PULSE korraldada vereülekande teemalisi koolitusi efektiivsemalt ja kvaliteetsemalt. PULSE jagas juba ka rõõmusõnumit, et
nad on soetanud veresoojendaja MEQU. Hetkel käib seadme testimine ja selle tutvustamine koolitajatele.

Tänu sellele saab PULSE korraldada vereülekande teemalisi koolitusi efektiivsemalt ja kvaliteetsemalt.

“See on oluline samm edasi meie ühises missioonis toetada Ukraina sõdureid,” ütles MTÜ Slava Ukraini tegevjuht Anu Viltrop. “Juba see, kõige esimesena soetatud veresoojendaja aitab päästa elusid, pakkudes kiiret ja efektiivset abi haavatud ja vereülekannet vajavatele
sõduritele. Oleme tänulikud kõikidele annetajatele, kelle panus aitab tuua lootust ja toetust neile, kes võitlevad meie kõigi vabaduse eest.”

Juba see, kõige esimesena soetatud veresoojendaja aitab päästa elusid, pakkudes kiiret ja efektiivset abi haavatud ja vereülekannet vajavatele sõduritele.

Foto: Slava Ukraini

Selleks, et toetada Ukraina sõdureid elupäästva meditsiinilise varustusega, jätkab MTÜ Slava Ukraini aktiivselt annetuste kogumist. Kokku soovitakse kampaania “Iga veretilk loeb” raames koguda annetusi 236 750 eurot. Hetkel on sellest kogutud ligikaudu 4500 eurot,
millest 3200 euro eest soetati veresoojendamise seade. MTÜ Slava Ukraini järgmine eesmärk on koguda veel ligikaudu 17 000 eurot, et soetada PULSEle kogu vereülekande koolituse läbiviimiseks vajalik varustus.

MTÜ Slava Ukraini järgmine eesmärk on koguda veel ligikaudu 17 000 eurot, et soetada PULSEle kogu vereülekande koolituse läbiviimiseks vajalik varustus.

Kõik, kes soovivad panustada Ukraina sõdurite toetamiseks vajalike vereülekandeseadmete soetamisse, saavad teha annetuse MTÜ Slava Ukraini kodulehel. Iga panus, suur või väike, aitab päästa elusid ja aitab kaasa rahu taastamisele Ukrainas.

Iga panus, suur või väike, aitab päästa elusid ja aitab kaasa rahu taastamisele Ukrainas.

  • MTÜ Slava Ukraini on 2022. aastal asutatud avalikes huvides tegutsev mittetulundusühing, mille eesmärk on Ukraina sõjaväe ja tsiviilelanikkonna toetamine elu säästva ja päästva abiga. Eesmärkide saavutamiseks annab MTÜ Ukraina sõjaväele ja tsiviilelanikele oskusi, teadmisi ja vahendeid sõjakahjudega toimetulemiseks. 2023. aasta novembris liitus MTÜ Slava Ukraini annetuse kogumise hea tavaga.
Head Uudised GoodNews