1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. TASUTA ÕIGUSABI I Õigusapteek pakub Haaberstis tasuta õigusabi
TASUTA ÕIGUSABI I Õigusapteek pakub Haaberstis tasuta õigusabi

TASUTA ÕIGUSABI I Õigusapteek pakub Haaberstis tasuta õigusabi

Neljapäeval, 19. novembril kell 10.00-14.00 toimub Haabersti Vaba Aja Keskuse III korruse saalis (Ehitajate tee 109A/2) õigusapteek.

Haabersti linnaosavanem Andre Hanimägi sõnas, et õigusapteek pakub head võimalust saada juriidilist nõustamist. „Õigusapteegis annavad nõu erinevatele õigusküsimustele spetsialiseerunud juristid ning seda täiesti tasuta,“ rääkis linnaosavanem ning lisas, et õigusapteeki on oodatud kõik abivajajad ning tagatud on nii eesti- kui ka venekeelne õigusalane nõustamine.

Huvilisi nõustatakse perekonnaõiguse, elatisrahade nõuete, pärimisõiguse, notaritoimingute, töölepingu seaduse, töövaidluste lahendamise, korteriühistute problemaatika/ kaebused KÜ tegevuse peale, tarbijakaitse probleemid ja vaidlused, maksuõiguse, kohtusse pöördumise, kohalike omavalitsuse ja riigiasutusega suhtlemise ja dokumentide vormistamise, lepingu- ja võlaõiguse alal.

Kliente teenindatakse elavas järjekorras ning eelnev registreerimine ei ole vajalik. Maski kandmine on õigusapteegis kohustuslik. Ilma maskita klienti ei teenindata. Samuti palutakse järgida 2+2 reeglit. Täpsem info nõustajate ja nende valdkondade kohta on leitav siit.

Õigusapteeki korraldab Tallinna linn koostöös Eesti Juristide Liiduga.

Head Uudised GoodNews