1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. TASUTA SÜNDMUS I Õismäe tiigi kaldal toimub reedel laat ja talvekontsert
TASUTA SÜNDMUS I Õismäe tiigi kaldal toimub reedel laat ja talvekontsert

TASUTA SÜNDMUS I Õismäe tiigi kaldal toimub reedel laat ja talvekontsert

Eeloleval reedel, 15. detsembril toimub Õismäe tiigi ääres Haabersti talvekontsert ja laat. Algusega kell 15:00 toimub Väike-Õismäe tiigi kaldal Eesti käsitööd ning maitseelamusi pakkuv laat. Talvekontsert algab kell 18:00. Peo peaesineja on eelmise sajandi 70-ndate staar Hispaaniast, ansambel Baccara. Kontsert on tasuta.

Haabersti linnaosa vanem Oleg Siljanov sõnas, et sel aastal ühendatakse jõululaat ning uusaastakontsert üheks suureks talveürituseks. “Juba sel reedel toimub Väike-Õismäe tiigi kaldal suurejooneline Haabersti talvekontsert ja laat. Laadalt on võimalik leida ainulaadseid kingitusi lähedastele ning nautida maitsvaid kohalikke tooteid,” sõnas linnaosa vanem. “Kell 18:00 algab kontsert, kus astuvad üles meie kohalik tantsuansambel Polly ning Rolf Roosalu trio. Kontserdi peaesineja on eelmise sajandi staar Hispaaniast, ansambel Baccara,“ ütles Siljanov ning kutsus kõiki soovijaid kontserdile.

Laadalt on võimalik leida ainulaadseid kingitusi lähedastele ning nautida maitsvaid kohalikke tooteid.

Kontsert ja laat toimuvad Õismäe tiigi promenaadil, kus loovad jõulumeeleolu ja pakuvad silmailu mitmesugused põnevad valgusinstallatsioonid.

  • Kontsert on täiesti tasuta ning pakub elamusi kogu perele.
Head Uudised GoodNews