Avaleht Intervjuu Tele-eksperimendi “Seotud” Anna: Saate filmimise ajal kogesin ma väga palju imelisi hetki
Tele-eksperimendi “Seotud” Anna: Saate filmimise ajal kogesin ma väga palju imelisi hetki

Tele-eksperimendi “Seotud” Anna: Saate filmimise ajal kogesin ma väga palju imelisi hetki

Seotud Anna1
Foto: Kalle Veesaar

Erakordse tele-eksperimendi üheks kangelannaks on vahetu, aus ja hea huumorimeelega Anna. Anna oli üks nendest viiest julgest Eesti naisest, kellele anti kaamera ja paluti filmida ennast, oma pere ning igapäevaseid toimetamisi.

Kaamerast sai Annale salajane videopäevik, millele pihtida oma kõige sügavamaid mõtteid elust, rääkida oma hirmudest ja rõõmudest, avada oma hinge ning jääda seejuures just selleks, kes ta päriselt on.

Anna puhul ei jää märkamata tema siirus, vahetu olek ja lihtne olemine. Uurisime Anna käest, mis on tema jaoks õnn ja miks ta saates osales.

Televaataja teab nüüd juba sinu elu raskematest üleelamistest aga siiski paistab, et jääd oma igapäevaelus positiivseks. Missuguseid eluhetked on sinu elu kõige õnnelikumad hetked?

Nagu igale naisele ja igale emale on kõige ilusam hetk lapse sünd. Lisaks on mul meeles hetk kui sain kihlasõrmuse. Nüüd aga ootan seda hetke, millal saan tanu alla. Ja veel on kõige ilusamad hetked need, mis ma veedan oma pere ja sõpradega.

Miks sa otsustasid sellest eksperimentaalses saates osaleda?

Soovisin läbi saate leida endale uusi tuttavaid ja väljakutseid. Samuti oli mul soov näha ennast kõrvalt – nii nagu näevad igapäevaselt mind teised inimesed. Lootsin saada selles projektis osalemisega kogemusi, mida edaspidi elus oma tegemistes ja ettevõtmistes kasutada.

Loomulikult on saates kokku lõigatud lühikesed hetked sinu poole aastasest elust ja televaataja saab sind seeläbi osaliselt tundma aga kuidas sa ennast ise inimesena iseloomustaks?

Ise arvan, et olen piisavalt temperamente, siiras, aus ja kahjuks vahest liiga otsekohene.

Foto: Kalle Veesaar
Foto: Kalle Veesaar

Mis on sinu jaoks elus kõige tähtsam?

Sisemine harmoonia ja tasakaal on kõige tähtsamad. Ma ei ole suurem asi kaasa ja sõbranna hetkedel, mil olen iseendaga pahuksis.

Räägi heade uudiste portaali lugejaile palun mõni eriti õnnelik hetk oma elust, mida endaga mälestustes kaasas kannad? 

Saate filmimise ajal kogesin ma väga palju imelisi hetki, mis on jäädvustatud ja jäävad mulle eluks ajaks meelde. Lisaks kannan ma südames väga erilisi hetki kaasas seoses õnnestumistega tööl.

Mida sa selle saate jooksul enda kohta õppisid ja mida võiks sinu lugu televaatajale õpetada?

Olen muutunud enesekindlamaks ja õppinud armastama ennast ning oma perekonda rohkem kui kunagi varem. Samuti sain julguse rääkida oma minevikust, millest paljud minu lähimadki sõbrad teadlikud ei olnud. Ju ma vist häbenesin neile seda tunnistada ja arvasin, et parem on sellistest asjadest mitte rääkida.

Usun, et sama tunnevad ka paljud teised inimesed ja minu soovitus neile on mõelda tulevikule ja positiivsetele asjadele ning mitte mõelda minevikus juhtunud negatiivsetele asjadele.

Milline oli sinu viimane väga hea uudis, mida lugesid, millest kuulsid või mida nägid?

Viimase aja parim hetk on mul ülihästi meeles. Saime pangast kirja oma eluasemelaenu viimaste maksete kohta. Olin väga õnnelik, et laen saab lõpuks makstud.

Usutles Monika Kuzmina 

LEAVE YOUR COMMENT

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga