1. Avaleht
  2. Tunnustus
  3. TUNNUSTUS I Tallinn tunnustas lastekaitsetöötajaid ja nimetas aasta parima
TUNNUSTUS I Tallinn tunnustas lastekaitsetöötajaid ja nimetas aasta parima

TUNNUSTUS I Tallinn tunnustas lastekaitsetöötajaid ja nimetas aasta parima

Lastekaitsepäeva eel toimus täna Poska majas traditsiooniline Tallinna linnavalitsuse vastuvõtt pealinna lastekaitsetöötajatele.

Lastekaitsepäevale pühendatud pidulikul vastuvõtul tunnustati Tallinna parimaid lastekaitsetöötajaid ning anti üle tiitel „Tallinna parim lastekaitsetöötaja“, mille pälvis tänavu Tallinna Kesklinna Valitsuse lastekaitse talituse juhataja Marge Rungi.

Abilinnapea Betina Beškina sõnul tunnustab linn lastekaitse päeva puhul traditsiooniliselt lastekaitsetöötajaid. „Lastekaitsetöötajad teevad igapäevaselt tööd selle nimel, et tagada lastele parem tulevik. Sellega annavad nad oma panuse ka meie tugevama ja hoolivama ühiskonna heaks,“ märkis Beškina. „Lastekaitsetöö on paljuski seotud emotsionaalselt ja eetiliselt keeruliste juhtumitega, mis nõuab töötajatelt laialdasi oskusi ja teadmisi. Ent me kõik saame neid inimesi, kes teisi aitavad –
märgata ja tänada selle eest, mida nad meie ühiskonna heaks teevad.“

Viimastel aastatel on lastekaitsetöötajate arv Tallinnas üha kasvanud – kui 1. jaanuari 2017. aasta seisuga oli lastekaitsetöötajaid 61, siis tänavu 1. aprilli seisuga juba 81.

Tallinna lastekaitsetöötajate tunnustusürituse traditsiooni algatas 2015. aastal toonane abilinnapea Merike Martinson. Varasematel aastatel on parima lastekaitsetöötaja tiitli pälvinud Anne Sundja Kristiine linnaosa valitsusest (2015), Aasa Rohtla Haabersti LOV (2016), Marit Pauk Põhja- Tallinnast (2017) ja Kristiina Keerd Lasnamäe LOV (2018).

Head Uudised GoodNews