1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. Uue linna päeval kuuleb palju muusikat
Uue linna päeval kuuleb palju muusikat

Uue linna päeval kuuleb palju muusikat

Sel laupäeval toimub Rotermanni kvartalis tasuta kogupereüritus TULP: Tallinna uue linna päevad. Nädal enne vanalinnapäevi toimuv üritus tutvustab mõistagi kõike uut, tulevikutehnikast muusikani.

Keskpäevast alates on kõigil võimalik kogeda nii maiseid kui ka kosmilisi elamusi. Baasjaam tutvustab virtuaalreaalsust, FACT Industries näitab 3D-printereid, Elisa avab uute äppide tutvustamiseks telgi ja Coca-Cola Plaza esitleb ringkäigu raames esmakordselt kinomaailma võimsaimat projektorit. Lisaks demonstreerib USS Security oma elektriautosid, Technolife oma nutikaid vidinaid ja spordisõpradele pakub fitnessiklubi Golden Club erinevaid sportlikke väljakutseid, premeerides parimaid.

Lisavärskust pakub ürituse muusikaline pool. Peaesinejana üles astuv Anna Kaneelina tuleb lavale täiskoosseisus, esitades kriitikute palavalt armastatud lugusid omanimeliselt albumilt. Talle järgneb helilooja ja kitarrist Argo Vals, kes segab looper’il hüpnotiseerivaks etteasteks kokku kitarrimängu ning efekti- ja trummimasinad. Etteastena saab kuulda ka Tao Keskuse gonge, nautida Tantsupeomuuseumi rahvatantsu ja näha Tantsugeeni õpilaste tantsushow’d. Neid toetavad DJ-d Girti Suun ja Erkin Antov.

Nagu ikka, on ka laste peale mõeldud: külla tuleb draakon Drako. Laste mängutelgis joonistatakse näomaalinguid, pakutakse jäätist ja tegeletakse pisematega. Kvartali olemasolevate toidukohtadega liituvad üheks päevaks Poké Bowl ja Vegan+. Korstnaplatsil tutvustavad uusi veine Rein Kasela Veinituba ja R14 restoran. Päevajuht on Piret Järvis-Milder.

Head Uudised GoodNews