1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. VAHVA I Lauri Laats ja Vadim Belobrovtsev praadisid pannkooke ja noored praadisid neid
VAHVA I Lauri Laats ja Vadim Belobrovtsev praadisid pannkooke ja noored praadisid neid

VAHVA I Lauri Laats ja Vadim Belobrovtsev praadisid pannkooke ja noored praadisid neid

25. veebruari pärastlõunal toimus Mustamäe Avatud Noortekeskuses EV102 afterparty, kuhu Mustamäe noored olid palunud külalisteks Mustamäe linnaosa vanema Lauri Laatsi ja Tallinna abilinnapea Vadim Belobrovtsevi.

Külalised sidusid põlled ette ja hakkasid pannkooke küpsetama, püüdes samal ajal vastata ka noortekeskusesse kogunenud noorte küsimustele.

„Nii see tõesti oli,“ kinnitab Lauri Laats, „et meie Vadimiga praadisime pannkooke ja noored „praadisid“ meid. Noored inimesed oskavad küsida õige teravaid küsimusi, seda võin ma kinnitada, ja nende uudishimu diapasoon oli lai. Väga suurt huvi tunti poliitika vastu, aga noori huvitasid ka paljud muud ühiskonna toimimise aspektid, küsimusi oli seinast seina. See teeb muidugi ainult rõõmu! Mida laiema silmaringiga ja ärksa sotsiaalse närviga on meie noored, seda parem – nemad on ju need, kes juba kõige lähemas tulevikus hakkavad ise kujundama Eesti ühiskonna nägu.“

Pannkookidega said linnaosa vanem ja abilinnapea hästi hakkama, kõik oli maitsev ja söödi viivitamatult ka ära, ning ei jäädud vastust võlgu ka noorte küsimustele. Tundus, et olid igakülgselt ja kõigi jaoks meeldivad tunnid.

Head Uudised GoodNews