1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. VEEBIÜLEKANNE I Täna tutvustatakse Tartu südalinna kultuurikeskuse võidutööd
VEEBIÜLEKANNE I Täna tutvustatakse Tartu südalinna kultuurikeskuse võidutööd

VEEBIÜLEKANNE I Täna tutvustatakse Tartu südalinna kultuurikeskuse võidutööd

Täna kell 18 tutvustavad Tartu südalinna kultuurikeskuse arhitektuurivõistluse võidutöö „Paabel“ autorid Tartu Linnaraamatukogu suures saalis (Kompanii 3/5, IV korrus) kõikidele huvilistele võidutöö kavandit ja Tartu Linnavalitsus räägib järgmistest sammudest kultuurikeskuse rajamisel.

Foto: Tartu Linnavalitsus

Arhitektuuribüroo 3+1 arhitektid ja Kino maastikuarhitektid tutvustavad lähemalt võidutöö lahenduse sisu: milline hakkab hoone välja nägema, kuidas toimivad hoones erinevad asutused, milline on väliruum ning kuidas kogu lahendus olemasoleva linnaruumiga tervikuks saab. Seejärel räägib kultuurikeskuse kavandamise edasistest sammudest Tartu abilinnapea Elo Kiivet.

Foto: Tartu Linnavalitsus

Kõik huvilised on oodatud, ürituselt tehakse ka veebiülekanne, mille lingid leiab Tartu kodulehelt ja Tartu linna Facebooki lehelt.

  • Tartu südalinna kultuurikeskuse rahvusvahelise arhitektuurivõistluse võitjad kuulutati välja 14. juulil ning peapreemia pälvis töö “Paabel”, mille autorid on arhitektuuribürood 3+1 arhitektid ja Kino maastikuarhitektid. Täna kirjutatakse Tartu raekojas alla ka südalinna kultuurikeskuse projekteerimislepingule.
  • Rohkem infot südalinna kultuurikeskuse kohta leiab Tartu.ee.
Head Uudised GoodNews