1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. VÕTA OSA I Kristiine noortekeskus kutsub noori osalema vabas õhus toimuvates tegevustes
VÕTA OSA I Kristiine noortekeskus kutsub noori osalema vabas õhus toimuvates tegevustes

VÕTA OSA I Kristiine noortekeskus kutsub noori osalema vabas õhus toimuvates tegevustes

Peale pikka virtuaalsete online-tegevuste perioodi hakkas Kristiine noortekeskus korraldama noortele suunatud üritusi ka välitingimustes.

Lisaks iganädalasele rattamatkale on kavas mitmeid huvitavaid üritusi.

Kristiine linnaosa vanema Jaanus Riibe sõnul on sellised initsiatiivid kauaoodatud ja teretulnud. Pika isolatsiooni perioodi lõpp sattus kokku suve algusega, see võimaldab korraldada noortele väga erinevaid ja huvitavaid tegevusi. Vabas õhus liikumise ja loominguliste ülesannete kooslus aitab vähendada rutiini ja noorte vaba aega paremini sisustada. Kutsume noori neist tegevustest osa võtma ja ka vahvaid auhindu võitma.

Täna kolmapäeval 3. juunil algusega kell 16.00 toimub Löwenruh’ pargis kendama turniir – toimuvad paarismängud, kus omavahel võisteldakse trikkide tegemises. Võitja liigub edasi järgmisesse ringi, turniir kestab kuni jääb alles kaks võistlejat ehk toimub finaal ja kes selle võidab on kogu turniiri võitja. Võitjat ootab ka auhind.

Homme 4. juunil algusega kell 16.00 värvivad noored Löwenruh’ pargis mandalaid. Mandalad on erinevad mustrid paberil, mida saab nii vilt- kui värvipliiatsitega värvida. Mandalate värvimine on väga loominguline ja rahustav tegevus.

Kõikide Kristiine noortekeskuse tegevuste ja plaanide ajakava on leitav facebookis ja instagramis.

Head Uudised GoodNews