1. Avaleht
  2. Haridus
  3. AMET SUVEKS SELGEKS! Jaanuaris Narva Kutseõppekeskusesse astudes on amet suveks selge
AMET SUVEKS SELGEKS! Jaanuaris Narva Kutseõppekeskusesse astudes on amet suveks selge

AMET SUVEKS SELGEKS! Jaanuaris Narva Kutseõppekeskusesse astudes on amet suveks selge

Narva KutseõppekeskusNarva Kutseõppekeskus alustab talvise vastuvõtuga esmaspäeval, 11. jaanuaril, andes võimaluse uue ameti omandada juba suveks.

Dokumentide vastuvõtt erialadele sõidukite pindade hooldus/rehvitehnik, kelner, hotelliteenindaja (osakutse hommikusöögiteenindaja) ja hotelliteenindaja (osakutse toateenija) kestab 11. jaanuarist 26. veebruarini.

 

Kõigi ametite õppetöö algab 7. märtsil, kus juures kelneri või hotelliteenindaja õpe lõppeb augustis. Sõidukieriala õpe kestab 1 aasta.

Kutseõppekeskuse direktori Riina Veidenbaumi sõnul sobivad kõik erialad suurepäraselt ka täiskasvanutele, sest neid saab lisaks koolipõhisele õppevormile omandada ka töökohapõhiselt. Hotelliteenindajaks toateenindaja suunal saab õppida vaid töökohapõhiselt.

“Talvine sisseastumine annab lisavõimaluse neile, kes sügisel omale sobivat eriala ei leidnud, ent ka neile, kes ihkavad oma oskustepagasit uue ametiga täiendada,” ütles Veidenbaum. “Töökohapõhine õppevorm annab väga praktilise kogemuse ja loob võimaluse kohe tööle asuda.”

Hotelliteeninduse ja sõidukite erialal saavad õppida kõik soovijad, kes on huvitatud nende erialade omandamisest ja kelle kompetentsid ning tervislik seisund  lubavad omandada antud kutse sõltumata nende haridustasemest. Kelneri eriala saavad õppida keskhariduse omandatud õpilased.

Kokku on plaanib Narva Kutseõppekeskus vastu võtta 64 õppijat. Neist 20 sõidukite erialale, 17 kelneriks, 17 hotelliteenindajaks hommikusöögiteenindaja suunal ning 10 hotelliteenindajaks toateenija suunal.

Kõigi erialade ja õppevormidega saab tutvuda Narva Kutseõppekeskuse kodulehel http://www.nvtc.ee/et/vastuvott/talvine-vastuv%C3%B5tt-2016.

Dokumente saab esitada alates 11. jaanuarist tööpäeviti 10.00-16.00, kabinetis L132, Kreenholmi 45, Narva. Vestlused õpilaskandidaatidega toimuvad 29. veebruarist 4. märtsini.

Head Uudised GoodNews