1. Avaleht
  2. Haridus
  3. PARIMATE AUTASU! Narva Kutseõppekeskuse õpetajad võtsid vastu parimate autasu
PARIMATE AUTASU! Narva Kutseõppekeskuse õpetajad võtsid vastu parimate autasu

PARIMATE AUTASU! Narva Kutseõppekeskuse õpetajad võtsid vastu parimate autasu

IMG_9905Narva Kutseõppekeskuse eesti keele õpetaja Julia Pill ja ajalooõpetaja Viktoria Sokolovskaja võtsid eile vastu Integratsiooni ja Migratsiooni Sihtasutuse Meie Inimesed autasud kooli eduka esinemise eest kodanikupäeva viktoriinil.

Kutseõppekeskus saavutas üldhariduskoolide 7.- 12. klassi ja kutseõppeasutuste õpilaste kodanikupäeva viktoriinil 99 lahendajaga kutseõppeasutuste kategoorias 1. koha.

Kooli direktori Riina Veidenbaumi sõnul on Pillile ja Sokolovskajale antud auhind suur tunnustus nii neile tehtud töö eest kui tervele kooliperele aktiivsuse eest.

“Meie sihiks on luua õpilastele võimalused aktiivseks osalemiseks nii kodanikupäeva üritustel kui teistel üle-Eestilistel ettevõtmistel. Kodanikupäeva viktoriinid on õpilastele heaks võimaluseks testida oma teadmisi,” ütles Veidenbaum.

Integratsiooni ja Migratsiooni Sihtasutus Meie Inimesed tänas õpetajaid tunnustussündmusel Tallinnas Mustpeade majas tänukirja ja mälestusesemega selle eest, et Narva Kutseõppekeskus on mitu aastat oma koolis olnud aktiivne kodanikupäeva viktoriini korraldamisel.

Head Uudised GoodNews