1. Avaleht
  2. Poliitika
  3. Eestisse tuleb visiidile Kanada parlamendi alamkoja esimees Greg Fergus
Eestisse tuleb visiidile Kanada parlamendi alamkoja esimees Greg Fergus

Eestisse tuleb visiidile Kanada parlamendi alamkoja esimees Greg Fergus

Eestisse saabub kolmapäeval Riigikogu esimehe Lauri Hussari kutsel visiidile Kanada parlamendi alamkoja esimees Greg Fergus.

Esmakordselt Eestis viibiv Fergus kohtub kolmapäeval Hussariga, kes külastas koos teiste Balti riikide spiikritega Kanadat jaanuari lõpus ning esitas oma kolleegile siis ka küllakutse. Samuti on Fergusel kohtumised peaminister Kaja Kallase, kaitseminister Hanno Pevkuri ja välisminister Margus Tsahknaga.

Riigikogus kohtub Fergus ka Eesti-Kanada parlamendirühma esimehe Peeter Tali ja parlamendirühma liikmetega. Kõigil kohtumistel arutatakse riikide suhteid ja koostöö tihendamist, Ukraina edasist toetamist ja Venemaa survestamist, Venemaa külmutatud varade kasutuselevõtmist ning NATO heidutus- ja kaitsehoiaku tugevdamist.

Kõigil kohtumistel arutatakse riikide suhteid ja koostöö tihendamist, Ukraina edasist toetamist ja Venemaa survestamist, Venemaa külmutatud varade kasutuselevõtmist ning NATO heidutus- ja kaitsehoiaku tugevdamist.

Kanada parlamendi alamkoja esimees kohtub Tallinnas ka riigi valimisteenistuse juhi Arne Koitmäe ning tarkvaraarendus- ja ärikonsultatsiooniettevõtete CGI ja Nortali esindajatega ning külastab okupatsioonide ja vabaduse muuseumi Vabamu.

Head Uudised GoodNews