1. Avaleht
  2. Kultuur
  3. Tants
  4. EMTA kaasaegse etenduskunsti maratonfestivalil esilinastub Korea koreograafi lavastus
EMTA kaasaegse etenduskunsti maratonfestivalil esilinastub Korea koreograafi lavastus

EMTA kaasaegse etenduskunsti maratonfestivalil esilinastub Korea koreograafi lavastus

13. mail alustanud ja üle kuu aja kestva CPPM Manifestali jooksul annavad EMTA lõpetajad üle 200 etenduse Tallinna kontserdipaikades.

14. mail kell 21 esilinastub Elektroni platvormil Seoh-Won Ji uuslavastus “Ma uitan, sest ma uudistan”, mille keskmes on inimese suhe ajaga, tasakaalu säilitamine mineviku, oleviku ja tuleviku vahel ning avatud meeltega valikute tegemine eluteekonnal. Pärast etendust toimub vestlus autoriga, mida modereerib teatrikriitik Marie Pullerits. Vaatamiseks erinõudmisi ei ole, piisab internetiühendusest, kõrvaklappidest ja brauserist.

“Eelmine suurem EMTA tudengite eksperimentaalne suurprojekt, 99-tunnine etendus nimega “Kuhu minek” oli samuti jälgitav Elektroni keskkonnas. Kuna seoses koroonaviirusega on üldised piirangud veel kehtivad ja festivali ajal vaatajate saali lubamine küsitav, siis otsustasime seda võimalust ka sel korral oma vaatajatele pakkuda,” selgitas kogu programmi juht ja festivali peakorraldaja Jüri Nael.

CPPM Manifestal toimub koostöös Kanuti Gildi SAALi, Sõltumatu Tantsu Lava, Uue Loomingu Maja, Elektroni, Eesti Tantsuagentuuri ja Eesti Kunstiakadeemiaga. Festivali toetab Eesti Kultuurkapital.

Head Uudised GoodNews