1. Avaleht
  2. Haridus
  3. Energeetikud kampaania korras kooli õpetama!
Energeetikud kampaania korras kooli õpetama!

Energeetikud kampaania korras kooli õpetama!

Tagasi-kooli-logo10.-16. novembrini toimuva energiasäästunädala raames kutsutakse energeetikuid koolidesse külalisõpetajateks. Kampaania eesmärgiks on jagada noortega igapäevaseid töökogemusi, tutvustada inseneriks olemist ja innustada õpilasi tegelema reaalteadustega. Energiasäästunädala lõpetab 17. novembril toimuv lõputseremoonia.

Kampaaniast huvitatud õpetajad ja vabatahtlikud külalisõpetajad leiavad üksteist läbi “Tagasi kooli” veebikeskkonna tagasikooli.ee. Külalisõpetajaks on oodatud kõik energia tootmise, ülekande ja kasutamisega tegelevad oma valdkonna professionaalid: insenerid, praktikud, teadlased, juhid, projekteerijad, montöörid jne.

Varasemate kogemuste põhjal võib öelda, et eriti oodatud on külalisõpetajad, kes on valmis külastama ka koole, mis asuvad väljaspool suuremaid linnu või maapiirkonnas. Me kurdame, et koolipingist ei tule piisavalt tehnikahuvilisi noori – nüüd on meil kõigil võimalik seda ise muuta. Anna oma panus ja ühine kampaaniaga!

Kampaaniat toetavad Tartu Regiooni Energiaagentuur, energiatark.ee ja algatus “Tagasi kooli”. Kasutades märksõnu #tagasikooli ja #energianädal, saad jälgida kampaaniat Twitteri vahendusel. Loe energianädalal toimuvast tagasi kooli aktsioonist lähemalt: energiatark.ee/tagasi-kooli.

Head Uudised GoodNews