1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. Haaberstis antakse tasuta õigusabi
Haaberstis antakse tasuta õigusabi

Haaberstis antakse tasuta õigusabi

20. oktoobril kell 10-17.00 toimub Haabersti Vaba Aja Keskuses (Ehitajate tee 109A/2, III korrus) õigusabipäev, mille raames on elanikel võimalus tasuta konsulteerida kogenud õigusekspertidega.

Haabersti linnaosavanem Oleg Siljanov sõnas, et õigusabipäevade eesmärk on pakkuda võimalust tasuta õigusabiks ning elanikud on seda võimalust varasemalt väga aktiivselt ka kasutanud. „Kutsun elanike sellest võimalusest ka sel korral osa saama, sest see on hea võimalus oma õigusküsimuse osas saada professionaalset nõu. Kohapeal on tagatud nii eesti- kui venekeelne õigusalane nõustamine,“ ütles linnaosavanem ning lisas, et nõustamisele pääsemiseks on vajalik eelregistreerimine.

Õigusabipäeval antakse õigusabi kõikides valdkondades, milles eraisikud kõige tihedamini õigusabi vajavad. HUGO.legal kogemuse järgi on vajadus õigusabi järgi kõige suurem perekonnaõiguse ning võlaõiguse valdkondes. Nõustamispäeval on võimalik veel küsida ka asjaõiguse, pärimisõiguse, tööõiguse, täitemenetlusõiguse, pankrotiõiguse ja korteriühistuõiguse õigusvaldkonda jäävaid küsimusi.

HUGO nõustamispäevale on vajalik eelregistreerimine numbril 6880400.

Head Uudised GoodNews