1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. Homme toimub riigi aasta tähtsaim juhtimiskonverents „Jah, aga“
Homme toimub riigi aasta tähtsaim juhtimiskonverents „Jah, aga“

Homme toimub riigi aasta tähtsaim juhtimiskonverents „Jah, aga“

Homme toimub riigi aasta tähtsaim juhtimiskonverents „Jah, aga“. Riigi keskastmejuhtidele suunatud konverentsil jagavad oma juhtimis- ja koostöökogemusi kõnelejad nii avalikust, era- kui ka vabasektorist. Konverents toimub virtuaalselt ja esimese osa otseülekannet saab jälgida veebist.

Konverentsil esinev riigihalduse minister Jaak Aab rõhutab praegust erilist olukorda, milles riigiasutuste ja omavalitsuste juhid ning spetsialistid igapäevaselt töötavad. „See aasta on väljakutsete rohke nii Eestis kui mujal maailmas ning koostöötahe ja -oskused on tähtsamad kui kunagi varem. Mitmetahuliste probleemide lahendamiseks ei piisa ainult ühest ametnikust või sageli ka ühest ametiasutusest, et leida efektiivseid lahenduskäike,“ lisas minister.

Konverents otsib praktiliste kaasuste ja kogemuslugude kaudu vastuseid küsimusele, kuidas võimalikke probleeme koostöös lahti harutada ning öelda mistahes küsimusele üha vähem vastuseks „jah, aga selleks tuleb Teil pöörduda hoopis…“ või „jah, aga meie volitused lõpevad…“.

Osalejate tervise ja ohutuse nimel on konverents virtuaalne, kuid tegu pole sugugi tavalise ülekandega. Sõna võtavad juhid nii Eestist kui välismaalt ja kuulata saab nii era- kui avaliku sektori esindajate kogemusi viimase aja edukamatest koostööprojektidest. Konverents on mõeldud riigi keskastmejuhtidele, kuid põnevat kuulamist ning vaatamist jagub kõigile juhtimis- ja koostöökultuuri arendamisest huvitatud inimestele.

Päevakavaga saab tutvuda kodulehel

Head Uudised GoodNews