1. Avaleht
  2. Haridus
  3. Käivitub Saue valla laululapse konkurss
Käivitub Saue valla laululapse konkurss

Käivitub Saue valla laululapse konkurss

Saue valla laululapse konkursi eelvoorud toimuvad 27. märtsil Laagri kultuurikeskuses (10-19-aastased) ja 28. märtsil Riisiperes Nissi põhikoolis (3-9-aastased). Lõppvoor on 5. aprillil Saue Gümnaasiumi saalis.

Vanuserühmad Saue valla laululapse konkursil: 3-4-aastased, 5-6-aastased, 7-9-aastased, 10-12-aastased, 13-15-aastased ja 16-18-aastased (19, kui õpib veel koolis). Igast vanuserühmast valib kolmeliikmeline žürii kuni viis lauljat, kes pääsevad lõppvooru. Eelvoorudes kohti ei jagata, iga osaleja saab osavõtumeene. Auhinnalised kohad selguvad lõppvoorus ja ka seal hindab lauljaid žürii. Samuti otsustatakse lõppvooru esinemiste järgi, kes lähevad Saue valda esindama Harjumaa laululapse konkursile, mis toimub 17.-18. aprillini Keila Kultuurikeskuses.

Valla lõppvoorus on võimalus, mitte kohustus, laulda professionaalse bändiga, mille kunstiline juht on pianist Hain Hõlpus.

Saue valla laululapsele registreerumine lõpeb 12. märtsil. Laululapse konkursil saavad osaleda kõik soovijad, kelle elukoht rahvastikuregistri järgi on Saue vald. Kõik registreerunud kontrollitakse registrist üle. Harjumaa laululapse konkursile pääseb Saue vallast neli lauljat ja edasipääsemisel ei arvestata, kas on tegemist poiste või tüdrukutega. Vallasiseselt on üks paremusjärjestus.

Head Uudised GoodNews