1. Avaleht
  2. Haridus
  3. Algab taotluste vastuvõtt stipendiumitele “Andekas laps”
Algab taotluste vastuvõtt stipendiumitele “Andekas laps”

Algab taotluste vastuvõtt stipendiumitele “Andekas laps”

Algas taotluste vastuvõtt stipendiumitele “Andekas laps”, millele saavad kandideerida kõik Pärnu ja Pärnumaa üldhariduskoolide ja kutsehariduskeskuste õpilased.

Taotlemiseks palutakse täita ankeet-iseloomustus, lisada soovituskiri ja põhjendus või pere majandusliku olukorra kirjeldus. Taotluse võib esitada laps ise, lapsevanem, üldhariduskooli või kutsekooli esindaja (klassijuhataja, huvijuht, õppealajuhataja, ringiõpetaja), huvikooli, huviringi, huviklubi juhendaja või mõne organisatsiooni esindaja.

“Andekas laps” on Pärnu Zonta klubi vanim projekt: stipendiume on antud välja 2000. aastast. Zonta International on naisi ja tüdrukuid toetav heategevusorganisatsioon, mis pöörab tähelepanu haridusele, tervishoiule ja lähisuhtevägivallaprobleemidele kogu maailmas. Stipendiumide väljaandmiseks kogub Zonta Pärnu klubi raha heategevusmüükide, ürituste ja heade toetajate abil.

Klubi kutsub üles märkama andekat last, kellele stipendium on nii tunnustus tubli õppetöö ja huvitegevuse eest kui ka abiks eesmärkide saavutamisel. Käesoleval aastal hinnatakse lisapunktidega taotlusi reaal- ja loodusteadustes edu saavutanud tütarlastelt.

Avalduste esitamise tähtaeg on 5. märts. Sel aastal võetakse vastu vaid elektroonilisi taotlusi. Dokumendid tuleb saata e-postile vanalinnakoolituskeskus[at]gmail.com. Stipendiaatide austamine toimub 21. märtsil.

Head Uudised GoodNews