1. Avaleht
  2. Kultuur
  3. Luuletus
  4. LUULE- JA MUUSIKAÕHTU I Kristiina Ehin ja Silver Sepp esitlevad sel pühapäeval värsket loomingut Kadaka Konverentsides
LUULE- JA MUUSIKAÕHTU I Kristiina Ehin ja Silver Sepp esitlevad sel pühapäeval värsket loomingut Kadaka Konverentsides

LUULE- JA MUUSIKAÕHTU I Kristiina Ehin ja Silver Sepp esitlevad sel pühapäeval värsket loomingut Kadaka Konverentsides

Sel pühapäeval toimub Tallinnas Kadaka konverentsikeskuses luule- ja muusikaõhtu “Janu on kõikidel kaks”, kus luuletaja Kristiina Ehin esitleb oma samanimelist uut luulekogu ning kaasa Silver Sepaga ühiselt loodud pala “Inglisillal”.

Luuletaja Kristiina Ehini ja muusik Silver Sepa kõrvuti loodud laulud ja kauaküpsenud luule kõlavad kokku kordumatuks tervikuks, mis räägib hingerahu otsimisest ja armastuse hoidmisest keset viirusi ja sõjasõnumeid.

Kristiina Ehin, kes on tuntud kui luuletaja, proosakirjanik ja laulja, loodud sürrealistlike elementidega lüürika kutsub kuulajat Ajajõe kaldale veepeegeldustest iseennast, oma rahvast ja värsket kokkukuuluvustunnet otsima. Luulekogu “Janu on kõikidel kaks” on järg Kristiina üheksandale kogumikule “Janu on kõikidel üks“.

“Siin on palju juurte ja hingedeaja teemalist, suguvõsa peegeldusi Ajajões, meie enda ajaloo, lähiajaloo peegeldusi pikas ajajões, aga siin on ka palju muud,” on oma uue teose kohta öelnud Kristiina Ehin.

Muusik Silver Sepp jutustab vanade ja verivärskete laulude kaudu lugusid sellest, kuidas hoida ärevatel aegadel rõõmu ja elujanu. Tema lugusid võib iseloomustada helguse ja publiku kaasahaaramisega.

“Kuulates Kristiina ja Silveri loomingu harmoonilist sidusust, siis tõotab tulla õhtu täis ilusaid hetki ja soojust, mis kulub siia külma sügisesse küll marjaks ära,” kommenteeris kontserdi korraldaja Leelo Lehtla.

Tõotab tulla õhtu täis ilusaid hetki ja soojust, mis kulub siia külma sügisesse küll marjaks ära.

 

  • Piletid hinnaga 23/18 € on müügil Fientas, Piletilevis (lisandub vahendustasu) ja 1h enne algust kohapeal.
Head Uudised GoodNews